Operation Mincemeat is vanaf 4 juli beschikbaar op PVOD & PEST

 

Historisch oorlogsdrama, Operation Mincemeat, is geïnspireerd op het ongelooflijk maar waargebeurd verhaal over de meest geslaagde list ooit geprobeerd in een oorlog. De film brengt een sterrencast samen met onder andere Colin Firth, winnaar van de Oscar® voor Beste Acteur voor zijn rol in The King's Speech. 

Operation Mincemeat is vanaf 4 juli thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

U kunt al deze en meer informatie terugvinden op: 
https://www.warnerbros.nl/films/operation-mincemeat
Prijs PVOD/PEST: €14,99*
*adviesprijsSYNOPSIS
Het is 1943. De geallieerden zijn vastbesloten om Europa te ontworstelen aan Hitlers ijzeren greep en plannen een grote aanval op Sicilië. Maar ze staan voor een onmogelijke uitdaging: hoe kunnen ze een enorme invasiemacht beschermen tegen een mogelijk bloedbad? Twee speciale inlichtingenofficieren, Ewen Montagu (Colin Firth) en Charles Cholmondeley (Matthew Macfadyen), krijgen de opdracht om de meest briljante en bijzondere desinformatiestrategie van de hele oorlog te verzinnen, op basis van een wel heel onwaarschijnlijke geheim agent: een dode man.
 
 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Pieter Kleine  |  23-07-2022

Zo te zien alleen op blu-ray beschikbaar, behalve via vod voor 4k. Heb hem maar gekocht bij iTunes in 4k formaat.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina