Overzicht Film1 premières in Mei

Film 1 Highlights Mei

HIGHLIGHTS IN MEI 2018

War for the Planet of the Apes Vanaf 11 mei ©2017 20th Century Fox
In dit spectaculaire derde deel uit de nieuwe sciencefiction-trilogie moet de intelligente chimpansee Caear zijn apenvolk beschermen tegen een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson). Caesar worstelt met zijn duistere instinct en zint op wraak. Voor vrijheid, voor familie, voor de planeet.

Girls Trip Vanaf 26 mei ©2017 Universal Pictures Entertainment
Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Regina Hall en Tiffany Haddish bouwen een feestje dat je niet wilt missen! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen en geflirt en gaan de jeugdvriendinnen helemaal los.

American Made Vanaf 19 mei ©2017 Universal Pictures Entertainment
Een onbesuisde Tom Cruise speelt de CIA, het Witte Huis én drugsbaron Pablo Escobar tegen elkaar uit in deze komische actiefilm over een van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis, waarbij een piloot door de overheid wordt ingezet om cocaïne te smokkelen.

Rough Night (Girls Night Out) Vanaf 12 mei ©2017 Sony Pictures Entertainment
Scarlett Johansson en haar vier besties spreken tien jaar na hun studietijd af voor een vrijgezellenfeestje. Oude tijden herleven en ze laten zich helemaal gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming in deze uitzinnige komedie ver te zoeken.


Bigfoot Junior Vanaf 26 mei ©2017 Belga Films
In deze avontuurlijke animatiefilm ontdekt de jonge Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot.

Mother! Vanaf 13 mei ©2017 Paramount Pictures
Jennifer Lawrence gaat de waanzin voorbij in deze krankzinnige horrorfilm van Black Swan-regisseur Darren Aronofsky. De relatie van een dichter en zijn vrouw wordt op de proef gesteld wanneer hij hun landhuis openstelt voor een aantal vreemde kostgangers. Alleen zien is geloven.
The Beguiled Vanaf 25 mei ©2017 Universal Pictures Entertainment
In dit beklemmende kostuumdrama van Sofia Coppola zorgt een gewonde Noordelijke soldaat (Colin Farrell) op een Confederate meisjesschool voor flink wat seksuele spanning en rivaliteit onder de vrouwen (Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning).

Tulip Fever Vanaf 20 mei ©2017 Entertainment One Benelux
Alicia Vikander schittert als de beeldschone bruid van een meedogenloze tulpenhandelaar die verliefd wordt op de jonge schilder die haar portret maakt. Gedreven door passie verzinnen de twee een list om samen te kunnen zijn in het 17e-eeuwse Amsterdam.

Film1 meil banner

Meer Film1 premières Premièredatum Beeldcredit
Step Vanaf 3 mei ©2017 20th Century Fox
Retour en Bourgogne Vanaf 6 mei ©2017 Cinéart
FANatic Vanaf 9 mei ©2017 20th Century Fox
Django Vanaf 16 mei ©2017 Splendid
Sleight Vanaf 17 mei ©2016 Sony Pictures Entertainment
Free Fire Vanaf 18 mei ©2016 Splendid
Sometimes the Good Kill Vanaf 24 mei ©2017 20th Century Fox
Same Kind of Different As Me Vanaf 27 mei ©2017 Paramount Pictures
The Little Hours Vanaf 31 mei ©2017 Universal Pictures Entertainment

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina