Panasonic presenteert de GZW2004 High-End OLED televisie

Tijdens CES, de jaarlijkse tech- en elektronica beurs in Las Vegas, presenteert Panasonic haar nieuwe High-End OLED televisie

Panasonic GZW2004 High-End OLED televisie

Voor de beste filmbelevering ter wereld

• Nieuw Professional Edition OLED-scherm, getuned door Hollywood Professionals
• Nieuwe HCX PRO Intelligent processor voor ongeëvenaarde details en nauwkeurigheid
• De eerste televisie ter wereld* met ondersteuning voor HDR10+, Dolby Vision en HLG Photo indelingen
• De eerste televisie ter wereld* met ingebouwde, omhoog gerichte luidsprekers die Dolby Atmos kunnen leveren.
• Luidsprekers afgestemd door Technics met JENO Engine-technologie

Panasonic GZW2004 High-End OLED televisie

De Panasonic GZW2004 is voorzien van een op maat gemaakt 4K Professional Edition OLED-scherm. Het scherm bevat diverse door Panasonic aangebrachte hardwarematige verbeteringen. Geoptimaliseerd door een gerenommeerde Hollywood kleurenspecialist markeert het nieuwe scherm ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid en aanzienlijk verbeterde gemiddelde helderheidsniveaus.

De GZW2004 is de eerste OLED TV ter wereld met ondersteuning van zowel HDR10+ als Dolby Vision HDR als HLG Photo, de nieuwe indeling voor stilstaand beeld die fotografie introduceert in de HDR wereld.

Daarnaast is de GZW2004 de eerste televisie ter wereld met ingebouwde, omhoog gerichte luidsprekers die een volwaardige  Dolby Atmos® ervaring kunnen leveren. Het volledige audiosysteem is tevens afgestemd door technici van Technics.

Met ondersteuning voor spraakbediening integreert de GZ W2004 naadloos met een Smart Home installatie.

Professional Edition OLED-scherm, tuned door Hollywood

Verkrijgbaar in schermgroottes van 65 en 55 inch vertegenwoordigt de nieuwe GZW2004OLED serie een combinatie van de technologische precisie van Panasonic en de vaardigheden voor kleurafstemming van Stefan Sonnenfeld. Sonnenfeld, oprichter en CEO van Company 3, werkt samen met enkele van de beste filmmakers ter wereld. Hij behoort tot het handjevol gerenommeerde kunstenaars die de kracht van kleurgradaties meester is voor het vertellen van verhalen en het overbrengen van emotie.

HCX PRO Intelligent processor verzorgt superieure aansturing van het OLED-scherm en ondersteunt zowel HDR10+ als Dolby Vision

HCX PRO Intelligent processor verzorgt superieure aansturing van het OLED-scherm en ondersteunt zowel HDR10+ als Dolby Vision De GZW2004 ondersteunt alle populaire dynamische HDR standaarden op unieke wijze Het HDR OLED-scherm van de GZW2004 wordt aangestuurd door de meest geavanceerde processor ooit van Panasonic. Deze analyseert snel de kleur, het contrast en de helderheid van 4K videocontent, optimaliseert deze en biedt meer controle over het volledig nieuwe, door Panasonic op maat gemaakte, OLED-scherm. Uitgerust met een nog snellere Dynamische LUT is de GZ W2004 de meest hoogwaardige televisie ooit van Panasonic. Deze selecteert en toont de correcte kleur voor elk afzonderlijk helderheidsniveau. Zelfs wanneer helderheids-niveaus en het contrast binnen een scène snel wisselen, levert de GZ W2004 de meest nauwkeurige kleuren, waardoor een nog overtuigender beeld ontstaat dan ooit tevoren.

De HCX PRO Intelligent Processor is ook compatibel met verschillende indelingen van dynamic HDR metadata en waarborgt dat kijkers de beste tv-beelden beleven die mogelijk zijn, ongeacht hun bron. De GZW2004 is het eerste model ter wereld dat in staat is om zowel HDR10+ als Dolby Vision® standaarden weer te geven. Dankzij de Multi HDR ondersteuning is de GZW2004 tevens compatibel met HLG (Hybrid Log-Gamma), een HDR standaard die naar verwachting door tv-omroepen massaal wordt aangenomen. HLG Photo, een nieuwe indeling voor stilstaand beeld, wordt ook ondersteund. Het scherm ondersteunt tevens de gangbare HDR10, zoals men deze aantreft op de meeste UHD Blu-ray Discs en vele streamingservices.

De eerste televisie ter wereld met ingebouwde, omhoog gerichte luidsprekers die Dolby Atmos kunnen leveren

De GZW2004 is de eerste televisie ter wereld met ing ebouwde, omhoog gerichte luidsprekers die Dolby Atmos kunnen leveren. Deze TV maakt gebruik van verschillende luidsprekerunits voor het produceren van een indrukwekkend geluid met Dolby Atmos content.

Ondanks zijn indrukwekkend dunne profiel levert de GZW2004 een krachtig en dynamisch geluid, aangevuld door een krachtig basgeluid. Het volledige geluidssysteem is afgestemd door de technici van het gerenommeerde audiomerk van Panasonic, Technics, en omvat tevens de Technics JENO Engine voor een nauwkeurig, verfijnd geluid.

My Home Screen 4.0 brengt smart tv naar een hoger niveau

Met de nieuwe functie van de GZW2004 van Panasonic, My Home Screen 4.0, kan de kijker de gebruiksinterface van de televisie met nog meer vrijheid en flexibiliteit aanpassen. Toegang tot VOD-services en content van reguliere uitzendingen gaat nog gemakkelijker dankzij de opnieuw ontworpen gebruiks-interface die pictogrammen omvat voor pagina’s met sneltoetsen naar live tv, aangesloten apparaten en apps zoals Netflix, Amazon en YouTube. Gebruikers kunnen aan het home screen zelfs veel bekeken tv-zenders toevoegen.

De GZW2004 werkt ook met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor gebruikers spraakgestuurd enkele belangrijke tv-functies kunnen bedienen

Panasonic Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  13-01-2019

Als jullie dat zeggen, dan geloof ik jullie meteen :lol:.
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  12-01-2019

Wat je zegt, Ludo. Rogue heeft een OLED TV, ik niet, dus ik geloof hem meteen wanneer hij beweert dat mijn aanname niet juist is. Ik krijg alleen een beetje het...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  12-01-2019

Nu lees je het naar mijn idee toch verkeerd, rogue. Hij geeft juist aan dat hij je wél gelooft. Hij baseert zijn mening op zijn verleden met plasma, dus had een...
Lees meer >

rogue  |  12-01-2019

Als jij zegt dat dat niet waar is, dan geloof ik je meteen :lol:. Mijn ervaring met plasma-TV's (de voorganger van OLED) was namelijk dat overdag kijken vanwege...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina