Paramount: Californication Seizoen 1 op DVD

CALIFORNICATION
Seizoen 1

Golden globe®-winnaar David Duchovny spettert in Showtime’s originele sexy serie

Op 4 september brengt Paramount Home Entertainment Benelux het krankzinnig grappige en verrukkelijk zwarte CALIFORNICATION seizoen één uit op DVD. CALIFORNICATION werd genomineerd voor een Golden Globe voor Beste televisieserie (in de categorie Musical of comedyserie) en is sinds de eerste uitzending vorig jaar een ware hype in Amerika. Comdey Central gaat in Nederland per eind augustus seizoen 1 weer uitzenden en seizoen 2 start in oktober dit jaar.

CALIFORNICATION wordt gespeeld door een briljante cast waaronder Natascha McElhone (Solaris, Ronin) als Hanks ex-vriendin, de jonge Broadway-ster Madeleine Martin als dochter Becca, Madeline Zima (“The Nanny”) als de verleidelijke 16-jarige Mia en Evan Handler (“Sex and the City”) als Hanks keurige agent en beste vriend die heimelijk jaloers is op Hanks flitsende vrijgezellenbestaan.

David Duchovny (“The X-Files,” The TV Set) speelt de met een Golden Globe bekroonde rol van Hank Moody, een sombere schrijver met een gitzwart zelfbeeld die zijn uitspattingen op briljante wijze probeert te verenigen met een moreel verantwoord bestaan. Hank, die van New York naar Californië is verhuisd, maakt één grote puinhoop van zijn leven. Al worstelend met zijn seks- en drugsverslavingen probeert hij zijn dochter op te voeden en de liefde van zijn leven terug te winnen. Zijn agent, die van de ernstig geblokkeerde Hank een blogger wil maken omdat zijn nieuwe succesroman maar niet op papier komt, maakt het allemaal nog ingewikkelder. CALIFORNICATION, dat barst van de vlijmscherpe, ondubbelzinnige dialogen, controversiële sekssituaties en warme familiemomenten, is uitgeroepen tot “hilarisch… erotisch, romantisch, hedonistisch, liefdevol, feministisch, narcistisch en dicht bij het bewuste onderbewustzijn geschreven, alsof het de georganiseerde stream of consciousness van een genie is.”
(Chicago Sun Times).

CALIFORNICATION Seizoen 1 bevat alle 12 afleveringen van het eerste seizoen verspreid over 3 discs, inclusief de eerste 2 afleveringen van de succesvolle Showtime-serie “Dexter”. De totale speelduur bedraagt ongeveer 10 uur. De consumentenadviesprijs bedraagt €30. Leeftijd is 16 seks & grof taalgebruik.

Recente artikelen

Laatste reacties

Elessar  |  22-06-2009

Komt er nog een recensie van deze box op dvd.nl te verschijnen?
Lees meer >

Nyarlathotep  |  14-07-2008

Op amazon wordt de serie ook op Blu-Ray aangekondigd, maar het is mij onduidelijk of deze er ook daadwerkelijk komt. In NL waarschijnlijk niet?
Lees meer >

Elessar  |  13-07-2008

Een verplichte aanschaf! Echt een geweldige serie!
Lees meer >

Sneaker  |  08-07-2008

Vond het een erg leuke serie. Komt er wellicht nog een keertje in.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina