Paramount: Star Trek: Enterprise seizoen 3 op DVD

Paramount Home Entertainment presenteert de met Emmy’s genomineerde serie:

“STAR TREK: ENTERPRISE - HET COMPLETE DERDE SEIZOEN”

Paramount Home Entertainment Benelux brengt seizoen drie van de spectaculaire serie STAR TREK: ENTERPRISE op 6 oktober op DVD uit. HET COMPLETE DERDE SEIZOEN bestaat uit een verzamelbox van 7 discs met alle 24 afleveringen van het seizoen 2003-2004.

De set bevat bovendien nieuw bonusmateriaal dat alleen bij deze DVD-uitgave verkrijgbaar is - 6 exclusieve korte filmpjes, fragmenten, verwijderde scènes en nog veel meer. Fans van de serie Star Trek kunnen nu eindelijk de spannendste en spectaculairste afleveringen in de geschiedenis van Star Trek vol actie en special effects in hun bezit krijgen. Beleef samen met Archer en zijn bemanning hoe zij hun grootste uitdaging proberen te overwinnen: de opsporing van een mysterieus buitenaards ras dat de Aarde wil vernietigen. Seizoen drie was voor vier Emmy Awards genomineerd, in de volgende categorieën:

  • Gewonnen voor Outstanding Music Composition for a Series (2004) - voor de aflevering Similitude
  • Gewonnen voor Outstanding Special Effects for a Series (2004) - voor de aflevering Countdown
  • Nominatie voor Outstanding Makeup for a Series, Miniseries, Movie or a Special (prothetisch) (2004) – voor de aflevering Zero Hour
  • Nominatie voor Outstanding Special Visual Effects for a Series (2004) - voor de aflevering The Council

Extra’s:
Het bonusmateriaal bestaat onder andere uit zes korte filmpjes (“het begin van de Xindi saga,” “Star Trek Enterprise momenten: seizoen drie,” “Star Trek Enterprise profiel: Connor Trinneer,” “Een dag in het leven van een regisseur: Roxann Dawson,” “Achter de camera: Marvin Rush” en “Star Trek Enterprise geheimen”); plus fragmenten en een fotogalerie.
Consumenten adviesprijs DVD: €99.99

Recente artikelen

Laatste reacties

technocat  |  22-08-2005

Voor mij ook een must have, ook al vind ik seizoen 4 nog beter. Maar die 69 euro is me eigenlijk nog te veel, 50 euro max is veel redelijker imho.
Lees meer >

wolfrolf  |  22-08-2005

Bij de Media Markt in Rotterdam kosten de boxen van seizoen 1 en 2 69 euro p/stuk in tegenstelling tot de 80 en 90 euro die Free er voor vraagt. Vanaf het de...
Lees meer >

Dva  |  21-08-2005

Archer en zijn bemanning?? Ik ben blijven steken bij Kirk en Spock :D
Lees meer >

e_vanveen  |  19-08-2005

alleen jammer dat deze boxen zo duur zijn...mag wel wat minder
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina