Paul Rudd en Steve Coogan staan garant voor veel humor in IDEAL HOME - vanaf 18 oktober op DVD

Een homopaar geeft een kleinzoon een broodnodig

IDEAL HOME

Ideal Home DVD

vanaf 18 oktober verkrijgbaar op DVD

In Ideal Home zien we hoe het homopaar Paul en Erasmus plotseling voor de kleinzoon van Erasmus moet zorgen, omdat zijn vader in de gevangenis belandt. Erasmus en zijn kleinzoon groeien naar elkaar toe, maar hun band drijft een wig tussen zijn relatie met Paul. Als dat maar goed komt...

Synopsis:
Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige jongen opduikt die beweert de kleinzoon van Erasmus te zijn. Noch Paul, noch Erasmus, zijn klaar om hun extravagante levensstijl op te geven om ouders te zijn, maar misschien heeft dit kleine kind het een en ander in zich om hen iets te leren over de waarde van het gezin.

Met topkomieken Steve Coogan (The Trip To Spain, The Other Guys) en Paul Rudd (Ant-man, This is 40). Ideal Home is een heerlijke komedie, vaak grof in de mond, maar het hart steeds op de juiste plaats. De film heeft een bioscooprelease gehad en is geselecteerd voor verschillende filmfestivals!

Regie: Andrew Fleming
Cast: Alison Pill, Paul Rudd, Steve Coogan, Kate Walsh, Jake McDorman

Genre: Komedie
Speelduur: 91 min
Taal: Engels
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 12

Ideal Home still

Releasedatum: 18 oktober

Source 1 Media Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina