PIAS: Muziek releases in juli tm september

PIAS liet ons weten dat zij deze maand de volgende DVD's releasen:

Janet Jackson Live In Hawai 
Deze Janet Jackson/Live In Hawaii DVD combineert de muziek, de choreografie, de styling en de effecten die “Janet Jackson on Tour” zijn. Het geheel ziet er fantastisch uit en zij doet al haar hits tot en met haar “All For You” album. Als extra’s zijn er: “Janet Jackson Speaks All For You”, “Photo Gallery featuring images from the All For You concert programme”, “Would You Mind compilation”.
Het totaal duurt 165 minuten en is in Dolby Digital surround en DTS.

Earth, Wind & Fire In Concert 
Dit briljante optreden van Earth, Wind & Fire is opgenomen in Oakland op 31 december 1981. Zoals altijd tijdens een concert van hen, kun je rekenen op goede songs, fantastische blazers en een prima sfeer. Maurice White, de oprichter en drijvende kracht achter Earth, Wind & Fire, heeft het weer geflikt: het samensmelten van de energie, muziek en creativiteit, dat is Earth Wind & Fire.
Op deze DVD kun je genieten van hits zoals: “Fantasy”, “Shining Star”, “Sing A Song” en “Let’s Groove”. Dat wordt dus genieten van een spetterend optreden in Dolby Surround 5.1 en DTS. 

Jackson Browne Going Home 
Gedurende meer dan twintig jaar was Jackson Browne een van de meest aansprekende artiesten in Amerika. In Augustus 1994 heeft “The Disney Channel” een overzicht uitgezonden van zijn opmerkelijke carrière en dat verschijnt nu op DVD.Deze DVD bevat interviews, optredens en zeldzaam beeldmateriaal uit zijn 25 jarige carrière, met gasten als: Don Henley, Bonnie Raitt, David Crosby, Graham Nash, The Eagles, David Lindley, Jennifer Warnes om er maar een aantal te noemen. Anderhalf uur lang genieten in Dolby Surround 5.1 of DTS maakt deze DVD een verplichte aanschaf voor de fans. 

Muse Hullabaloo
Een van de hoogtepunten van Pinkpop 2002 was ongetwijfeld het optreden van MUSE, een band die zich in de laatste jaren heeft ontwikkeld van een jonge, onervaren band tot een professionele, energieke band en een van 's werelds beste live performers. Inmiddels heeft MUSE op alle grote zomerfestivals gestaan, met als uitschieters de afsluiting van de Alpha tent op Lowlands 2002 en ee headline positie op de mainstage van Pinkpop dit jaar. Iedereen die MUSE ooit live heeft zien spelen, ware het in het clubcircuit of op een festival, kan niet meer om deze band heen: MUSE is een van de beste live bands uit de geschiedenis van de rockmuziek! Om dit te vieren, brengt PIAS op 01 juli een live 2DVD uit van MUSE: een registratie van het concert dat de band gaf in Zenith/ Parijs, met gebruik van meer dan 20 camera's en dolby surround sound 5.1. De 'Hullabaloo' live DVD is 'the second best thing after seeing MUSE perform live'!

Releases Augustus:

  • Knebworth 1990
  • Ray Manzarek - Love Her Madley

Releases September

  • Miles Davis - Live at the Isle of Wight
  • Marilyn Manson - Guns, God & Government

Recente artikelen

Laatste reacties

Alexander de Mol  |  15-07-2002

Ik ben overigens dol op Rockmuziek,maar Muse zegt mij weinig. Verwacht de recensie van MUSE één dezer dagen op de site! :)
Lees meer >

Martin van Tuijl  |  15-07-2002

Ben benieuwd. Radio Head maar toch anders...
Lees meer >

Jeroen Titulaer  |  14-07-2002

Heb inmiddels Janet Jackson in de kast staan....de DVD dan..... Heb deze DVD niet gekocht vanwege haar "fantastiche" zang kwaliteiten (playbackt sommige numm...
Lees meer >

Raymond Vonk  |  14-07-2002

Wie van Rockmuziek houdt en een DVD-speler heeft, moet Hullabaloo van Muse echt kopen. Hij is superrr!!! zeker mee ens heb hem al vanaf de release dag
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina