PIAS: The Dick Cavett Show - drie DVD titels

Dick Cavett Show - drie DVD titels

Releasedatum: 30-10-2006

VARIOUS: ROCK ICONS - THE DICK CAVETT SHOW
Lang beschouwd als de intelligentste Amerikaanse TV show, heeft The Dick Cavett show alle grote rocksterren ontvangen voor optredens en interviews. - De dag na Woodstock ontvangt hij David Crosby, Stephen Stills, Joni Mitchell en Jefferson Airplane. Joni zingt ”Chelsea Morning” en David Crosby helpt Jefferson Airplane met hun uitvoering van “Somebody To Love” - Stevie Wonder is net 20 als hij de titelsong “Signed, Sealed, Delivered” van zijn nieuwe album uitvoert. - Een zeldzaam interview met David Bowie, die “Young Americans” uitvoert met Luther Vandross en David Sanborn. - Janis Joplin doet 3 optredens bij hem in de show, de laatste 2 maanden voor haar dood. - The Rolling Stones geven Dick Cavett toestemming beelden te schieten tijdens hun optreden in Madison Square Garden in 1972. Uiteraard zijn er ook interviews.

FORMAT : 3DVD
BARCODE : ‘0827565010295
GENRE : Pop

JOHN LENNON: JOHN & YOKO - THE DICK CAVETT SHOW
John Lennon & Yoko Ono komen drie keer naar zijn show, deze optredens worden algemeen beschouwd als het beste wat er van hen aan materiaal te krijgen is. John & Yoko zijn relaxed, praten vrijuit en gaan uitgebreid in op het uiteenvallen van The Beatles en hun eigen toekomst. Er worden clips getoond van hun films “Fly” en Ërection”, maar ook stukken van “Imagine” en “Mrs. Lennon”. Verder is er een uitvoering van “Woman is the Nigger of the World” en “We’re all Water” - Uniek materiaal van deze bijzondere artiesten.

FORMAT : 2DVD
BARCODE : ‘0827565010097
GENRE : Pop

RAY CHARLES - THE DICK CAVETT SHOW
Dick Cavett was zo onder de indruk van Ray Charles, dat hij hem drie keer ontving in zijn show. De chemie tussen deze twee heren is ook duidelijk zichtbaar in deze beelden, Ray Charles zit echt op de praatstoel over zijn persoonlijke leven en carrière en brengt een flink aantal (14) van zijn hits ten gehore. - Unieke beelden van Ray Charles.

FORMAT : 2DVD
BARCODE : ‘0827565010096
GENRE : Pop
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina