Plan C en Van God Los - Serie 2 zijn vanaf 5 juli verkrijgbaar


A-FILM presenteert:


PLAN C

Vanaf 5 juli op DVD, Blu-ray Disc en Video on Demand

coverRonald Plasmeyer (Ruben van der Meer) is een Amsterdamse rechercheur met een twijfelachtige reputatie en gokschulden. De Chinese onderwereldfiguur Hao bedreigt Ronalds ex-vrouw en zoontje om zijn geld terug te krijgen. Ronald bedenkt een geniaal plan om alles recht te zetten. Althans… dat denkt hij… Twee kleine criminelen (Ton Kas en René van 't Hof) zullen een illegaal pokertoernooi overvallen. Omdat Ronald zelf meespeelt, heeft hij een perfect alibi. Snel, simpel en niemand raakt gewond. Een waterdicht plan… Totdat er doden vallen. Wanneer Ronalds partners in crime er met het geld vandoor gaan en zijn collega's bij de politie hem van de overval beginnen te verdenken, volgt een zenuwslopend spel op leven en dood.
En Ronald is all-in… met de slechtste hand van z'n leven.

Release: 5 juli op Blu-ray Disc, DVD en Video on Demand
Cast: Ruben van der Meer, Ton Kas en Rene van 'T Hof
Regisseur: Max Porcelijn

VAN GOD LOS - Serie 2

coverNa het succes van seizoen 1 is VAN GOD LOS terug met tien nieuwe, spannende en confronterende misdaden geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.
VAN GOD LOS duikt in de criminele leefwereld van jonge mensen, en vertelt verhalen vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. Wat brengt iemand ertoe een ander iets verschrikkelijks aan te doen? En waarom wordt iemand slachtoffer van een gruwelijk misdrijf? VAN GOD LOS bevestigt geen vooroordelen, maar daagt uit om zelf te oordelen.

Release: 5 juli op DVD
Cast: Kim Feenstra, Johnny de Mol, Teun Kuilboer, Robert de Hoog, Katja Schuurman e.a.
Regisseur: diverse

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina