Prijsvraag DVD Made of Honour

Prijsvraag Made of Honour

In Made of Honour speelt Patrick Dempsey de man die alles heeft; succes bij de vrouwen, veel vrienden. Met zijn beste vriendin Hannah deelt hij lief en leed. Als Hannah na terugkomst van een reis hem voorstelt aan haar verloofde, beseft hij dat hij eigenlijk verliefd is op haar. Als hij dan wordt gevraagd het ‘bruidsmeisje’ te zijn, is dat natuurlijk de uitgelezen kans om het huwelijk te saboteren. Hij is een man met een plan, maar wordt de bruid zijn meisje? 

In samenwerking met Sony Pictures organiseren we een prijsvraag waarbij we drie keer de DVD van Made of Honour mogen weggeven.

Deze prijsvraag is afgelopen


De sluitingsdatum van deze prijsvraag is 10 november 2008.
De winnaars worden 12 november 2008 bekend gemaakt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Maximaal 1 inzending per gezin/adres of e-mailadres!

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  29-01-2015

bij mij gaat het gewoon goed, maar gebruik geen Firefox. Probeer het anders nog eens. Misschien was het een tijdelijk probleem. Tijdelijk ja. Na zeven jaar zou...
Lees meer >

robert000  |  29-01-2015

bij mij gaat het gewoon goed, maar gebruik geen Firefox. Probeer het anders nog eens. Misschien was het een tijdelijk probleem.
Lees meer >

Fonzie  |  11-11-2008

Zeer leuk :) hoef ik ook nooit meer te roepen 'ik win nooit eens wat!' ;)
Lees meer >

Arnold van Oostrum  |  11-11-2008

Uitslag Made of Honour 1) Wie speelt de vrouwelijke hoofdrol? Michelle Monaghan 2) In welke populaire tv-serie heeft hoofdrolspeler Patrick Dempsey de bijnaa...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina