Prijsvraag: Maak kans op een Hollywood Homicide DVD

In samenwerking met Columbia Tristar organiseert DVD.nl een prijsvraag waarbij we vijf maal de DVD van Hollywood Homicide weggeven.

Joe Gavilan (Harrison Ford) en K.C. Calden (Josh Harnett) zijn rechercheurs bij de L.A.P.D., maar daarnaast klust Joe bij als makelaar terwijl K.C. er een bijbaantje als yogaleraar op na houdt. Wanneer een rapgroep wordt vermoord is het aan Joe en K.C. de zaak op te lossen, en hun drukke privé-leven te combineren met het werk waar ze eigenlijk voor betaald worden. Misdaden oplossen. De verdenkingen gaan al snel richting een beruchte platenbaas die al eerder verdacht werd van de moord op verschillende rappers die hun contract met hem wilden verbreken.

Harnett en Ford vormen een ongewoon duo, dat met Hollywood Homicide wel een heel vermakelijke film aflevert, met op de DVD zeer veel leuke extra’s. waaronder een uitgebreide making of. En een blik achter de schermen van de Los Angeles Police department.

Wil je kans maken op één van de vijf DVD\'s? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Recente artikelen

Laatste reacties

Rochan  |  16-02-2004

Leuk, weer een prijsvraag (y) Ingevuld en verstuurd :)
Lees meer >

robvanknegsel  |  05-02-2004

Ze weten wel wat ze gratis weggdoen!
Lees meer >

scheur  |  05-02-2004

Nou ik weet niet of je de film gezien hebt, maar die is ook niet je van het!!!!!! :roll: Maar een gratis dvd'tje is nooit weg,dus heb ook maar meegedaan voor ...
Lees meer >

ViolatoR  |  05-02-2004

Ziet er idd uit als een B-film uit de jaren 80 ofzo. De cover dus :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina