Prime Video presenteert nieuwe trailer van het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan

Prime Video presenteert nieuwe trailer van het langverwachte derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan
Alle acht nieuwe afleveringen van de actie-serie, met John Krasinski in de hoofdrol, gaan woensdag 21 december exclusief op Prime Video in première.
 

 

Jack Ryan is een internationale voortvluchtige, die tegen de klok racet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen in de nieuwste trailer voor het komende derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. In de serie speelt John Krasinski de titelrol en Wendell Pierce en Michael Kelly zijn opnieuw te zien als respectievelijk CIA-officier James Greer en voormalig CIA-officier Mike November. Bij de cast komen dit seizoen Nina Hoss als de Tsjechische president, Alena Kovac en Betty Gabriel als CIA Rome Station Chief Elizabeth Wright. Zoals eerder aangekondigd, gaan alle acht afleveringen van seizoen drie op woensdag 21 december in première, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

In het derde seizoen van de actie-thriller serie werkt Jack Ryan als een CIA case officer in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol Project - een geheim plan om het Sovjet Rijk te herstellen - opnieuw wordt opgestart meer dan 50 jaar nadat werd verondersteld dat het was stilgelegd. Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering. Jack wordt beschuldigd van verraad en er is een opsporingsbericht uitgegeven voor zijn arrestatie. Hij wordt gedwongen zijn eigen regering te ontvluchten als hij enige hoop wil hebben om de schurkenstaten te ontmaskeren voordat het te laat is. Dwars door Europa, terwijl hij wordt opgejaagd door zowel voormalige bondgenoten als nieuwe vijanden, vecht Jack tegen de klok om de aaneenschakeling van destabiliserende conflicten, die leiden tot een wereldwijde catastrofe, te stoppen.

Tom Clancy's Jack Ryan is een coproductie van Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television en wordt geproduceerd door Andrew Form, Allyson Seeger, John Krasinski, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay. Daarnaast produceren Tom Clancy en Skydance Television's David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost het derde seizoen, samen met Mace Neufeld en Carlton Cuse.
 
 

 

Over Amazon Prime Video – Nederland
Prime Video biedt klanten een uitgebreide collectie films en series - allemaal beschikbaar om te bekijken op honderden geschikte apparaten.

  • Inbegrepen bij Prime: Duizenden populaire films en tv-programma's, bekroonde Amazon Originals en andere exclusives. Denk aan de in de EU geproduceerde Amazon Originals series zoals Good Omens, The Grand Tour en All or Nothing: Tottenham Hotspur, Amerikaanse hitseries zoals The Boys, Star Trek: Picard, Nine Perfect Strangers, Tom Clancy's Jack Ryan, en Emmy- en Golden Globe-winnaars Fleabag en The Marvelous Mrs. Maisel. Films zoals Golden Globe Award-winnaar en Academy Award-genomineerde Borat Subsequent Moviefilm, Academy Award genomineerde One Night in Miami en Golden Globe-winnaars The Mauritanian, Coming 2 America, en I Care A Lot. Dit samen met Nederlandse titels als Rico: Dream Big, Donnie Op De Monnie, Anna: Status, en Bon Bini: Judeska In Da House.
  • Bekijk meer met Prime Video Channels: Prime leden kunnen on-demand of live streaming kanalen toevoegen, waaronder Film1, Starzplay, hayu, Noggin by Nick Jr., MGM en meer – zonder extra apps te downloaden en geen lange termijncontracten. Betaal alleen voor datgene wat je wilt, en annuleer wanneer je maar wilt.
  • Huren of kopen: Geniet van de nieuwe releases van films die je kunt huren of kopen in de Prime Video Store.
  • Direct toegang: Kijk thuis of onderweg met uw keuze aan compatibele apparaten. Stream op internet of via de Prime Video-app op de smartphone, tablet, set-top box, gameconsole of bepaalde smart-tv's. Ga voor een volledige lijst van compatibele apparaten naar www.amazon.com/howtostream.
  • Verbeterde beleving: De content is compatibel met High Dynamic Range (HDR), voor de beste kijkervaring. Neem een kijkje achter de schermen bij favoriete films en tv-programma’s met de exclusieve X-Ray-toegang, dit is mogelijk gemaakt door IMDb. Je kunt de content offline bekijken door het te downloaden via je mobiel en tablet.
  • Gepersonaliseerd: Prime leden kunnen de interface gebruiken in hun eigen taal en populaire tv-series en films met Nederlandse ondertiteling bekijken.

Elke Dag Beter met Prime
Prime is ontwikkeld om het leven elke dag leuker te maken. Wereldwijd genieten meer dan 200 miljoen betalende leden van de voordelen van Prime, inclusief de beste winkel- en entertainmentervaring. Prime leden in Nederland kunnen genieten van ongelimiteerde toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video op PrimeVideo.com; gratis games en in-game-content met Prime Gaming, en nog veel meer. De basis van Prime is ongelimiteerde snelle, gratis verzending. Amazon Prime lidmaatschap is beschikbaar voor €2,99 per maand en klanten kunnen zich inschrijven voor een 30-dagen gratis proefperiode via www.amazon.nl/prime.

Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid in plaats van concurrentiegerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar om Earth's Most Customer-Centric Company, Earth's Best Employer, en Earth's Safest Place to Work te zijn. Klantbeoordelingen, 1-Click shopping, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out-technologie, Amazon Studios, en The Climate Pledge zijn enkele van de zaken die Amazon als pionier heeft neergezet. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en volg @AmazonNews.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina