QUIZ van Dick Maas is vanaf 29 augustus verkrijgbaar op DVD, BD en VOD

Video Film Express


BFD Home Entertainment presenteert:

Barry Atsma, Pierre Bokma, Hanna Verboom, Kim van Kooten en Stephan Evenblij in de superspannende en intrigerende thriller van Dick Maas (De Lift, Amsterdamned, Moordwijven, Sint), doordrenkt met Maas’ kenmerkende zwarte humor.

QUIZ

Vanaf 29 augustus verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en VOD

Quiz

Als geen ander weet Dick Maas (scenario, regie, muziek) met zijn kenmerkende zwarte humor de kijker met zijn films te vermaken. Films als De Lift, Amsterdamned, Moordwijven en Sint trokken honderdduizenden bezoekers. Ook de film Quiz is weer een echte Dick Maas film. Spannend, eigenzinnig én met de nodige humor. Naast Barry Atsma en Pierre Bokma als respectievelijk de quizmaster Leo Vandermolen en de mysterieuze man, schitteren Hanna Verboom als de assistente van de quizmaster, Kim van Kooten als Leo’s vrouw, Stephan Evenblij en Marck Oostra in de belangrijkste rollen.

Synopsis
In Dick Maas’ nieuwste thriller speelt Barry Atsma de populaire tv-presentator Leo die met zijn quiz ‘Klaar voor onder water’ miljoenen mensen aan de buis gekluisterd houdt. Daarin moeten deelnemers een reeks vragen beantwoorden terwijl hun geliefde in een cilinder staat die langzaam volloopt met water. Hoewel zijn show mateloos populair is, heeft Leo besloten ermee te stoppen. Om de laatste aflevering te vieren heeft hij in een restaurant afgesproken met zijn vrouw en dochtertje. Die komen niet opdagen. Wel een mysterieuze man (Pierre Bokma) die beweert dat hij Leo’s vrouw en dochter gevangen heeft genomen. Hij heeft ze vastgebonden in een glazen cilinder die langzaam volloopt met water. Om hun levens te redden moet Leo tien vragen beantwoorden. Het begin van een levensgevaarlijk kat-en-muisspel...

Screenshots

Technische gegevens DVD
TAAL: Nederlands
AUDIO: Dolby Digital 5.1
BEELD: 2.35:1
SPEELDUUR: ca 78 minuten
GENRE: Thriller
KIJKWIJZER: 16 jaar
EXTRA’S: Teaser / Trailer
Consumentenadviesprijs: € 24,99

Technische gegevens Blu-ray Disc
TAAL: Nederlands
AUDIO: DTS HD 5.1
BEELD: 1080P HD 2.35:1
SPEELDUUR: ca 81 minuten
GENRE: Thriller
KIJKWIJZER: 16 jaar
EXTRA’S: Teaser / Trailer
Consumentenadviesprijs: € 29,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Pieter V  |  25-08-2012

Idd, en de namen staan ook nog eens verkeerd, hadden net andersom moeten staan ;) Dat zie je wel vaker gebeuren. Vreemde keuze maar goed. Sowieso kloppen die a...
Lees meer >

DVD Watcher  |  25-08-2012

Nou, de DVD/BD cover ziet er ook verschrikkelijk lelijk uit... :( Idd, en de namen staan ook nog eens verkeerd, hadden net andersom moeten staan ;)
Lees meer >

Rogier Burghout  |  25-08-2012

Nou, de DVD/BD cover ziet er ook verschrikkelijk lelijk uit... :(
Lees meer >

WaymannDirector  |  25-08-2012

Als je het mij vraagt had deze film één van de lelijkste poster die ooit heb gezien..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina