Race mee met Top Gear ! Seizoen 15 en 16 vanaf 2 augustus op 3 DVD

Dutch Filmworks


 


Doe je veiligheidsgordel om voor het vijftiende en zestiende seizoen van het meest spectaculaire TV autoprogramma ooit.
Met Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May én de nieuwe Stig!


TOP GEAR – VOLUME 1 – HET TV SEIZOEN 2010-2011
BLACK EDITION

Het complete seizoen 15 met o.a. Tom Cruise, Cameron Diaz, Harry Potter’s Rupert Grint en F1-topper Rubens Barrichello.
Inclusief boekje met de volledige geschiedenis van Top Gear en vele extra’s.

TOP GEAR – VOLUME 2 – HET TV SEIZOEN 2010-2011
WHITE EDITION

Het complete seizoen 16 met o.a. Amber Heard (uit Drive Angry), komieken Simon Pegg en Nick Frost en tv-presentator Jonathan Ross.
Inclusief boekje met alles over The Stig en vele extra’s

Beide seizoenen vanaf 2 augustus 2011 verkrijgbaar als 3 Disc Special Edition DVD

covers

TOP GEAR – VOLUME 1 – HET TV SEIZOEN 2010-2011 - BLACK EDITION

Zet je schrap voor het vijftiende seizoen van het meest spectaculaire autoprogramma ooit! Aan het stuur zitten Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, plus… de nieuwe Stig!
Auto’s met drie wielen: ze worden hier tot het uiterste getest. James rijdt met een Toyota pickup truck steil naar de top van… een actieve vulkaan! The Stig scheurt over het circuit met een Bentley Continental Supersports. En Richard zorgt voor een eervol afscheid voor de Chevrolet Lacetti alvorens hij en Clarkson acte de présence geven bij een receptie ter ere van een nieuwe “redelijk geprijsde” auto voor sterren. Over sterren gesproken: in dit seizoen scheuren Tom Cruise, Cameron Diaz, Harry Potter’s Rupert Grint en F1-topper Rubens Barrichello over het circuit!

Extra’s:
De reis van James May | Bentley Continental Supersports Stig | James bereidt een vulkanenlunch | James checkt de bandendruk van Hilux | Jeremy rijdt in een bubbleauto | Alastair Campbell op het circuit | The Stig in een Porsche 911 Sports Classic

Technische Specificaties Volume 1:
3 DISC SPECIAL EDITION DVD
Beeld: 16:9 ANAMORPHIC WIDESCREEN [1.78:1]
Geluid: DOLBY DIGITAL 2.0
Genre: TV SERIE
Speelduur: 369 MINUTEN
Taal: ENGELS GESPROKEN - NEDERLANDS ONDERTITELD

CONSUMENTENADVIESPRIJS: € 19,99

TOP GEAR – VOLUME 2 – HET TV SEIZOEN 2010-2011 - WHITE EDITION

Doe je veiligheidsgordel om, want hier is het zestiende seizoen van het meest spectaculaire autoprogramma ooit! Aan het stuur zitten Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, plus… de nieuwe Stig!
In dit seizoen worden weer gloednieuwe en peperdure auto’s getest, waaronder de Ferrari 599 GTO, die op een nat wegdek moeilijk onder controle is te houden, en de Pagani Zonda R, die dankzij een V12 AMG motor ongelofelijk snel blijkt. Jeremy, James en Richard nemen het op tegen hun collega’s van het Australische Top Gear in vijf verschillende wedstrijden. Maar spelen ze wel eerlijk? Een andere leuke uitdaging: auto’s testen voor de Albanese maffia! Met een Rolls-Royce, een Mercedes-Benz S-Class AMG en Bentley Mulsanne voeren de mannen van Top Gear overvallen en moordaanslagen uit! Ondertussen scheuren ook in dit zestiende seizoen enkele beroemdheden over het circuit, waaronder Amber Heard (uit Drive Angry), komieken Simon Pegg en Nick Frost en tv-presentator Jonathan Ross.

Extra’s:
Rubens rondje / Andy Wilman mazzelaar | Rupert Grint achter het stuur Andy Garcia achter het stuur | Drie presentatoren bespreken de serie | Jeff Goldblum achter het stuur | Motor Homes - Bees verwijderde scène | Motor Homes - Britse stranden verwijderde scène | James May Bugatti Veyron

Technische Specificaties Volume 1:
3 DISC SPECIAL EDITION DVD
Beeld: 16:9 ANAMORPHIC WIDESCREEN [1.78:1]
Geluid: DOLBY DIGITAL 2.0
Genre: TV SERIE
Speelduur: 383 MINUTEN
Taal: ENGELS GESPROKEN - NEDERLANDS ONDERTITELD

CONSUMENTENADVIESPRIJS: € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Digi-gek  |  18-07-2011

Leuk dat deze seizoenen uitkomen op DVD, maar de boxen zijn lelijk en veel te groot. 3 amaray cases en 3 discs voor 6 afleveringen is absurd. Daranaast beginnen...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina