RCV: Schitterende klassiekers CMG 'Legends' op DVD

RCV PRESENTEERT SCHITTERENDE KLASSIEKERS CMG ‘LEGENDS’ OP DVD

RCV Entertainment brengt in 2007 een aantal bijzondere titels uit op DVD. Het gaat om prachtige klassiekers, afkomstig uit de ‘Legends’-catalogus van licentiehouder CMG. TV-series en films die oorspronkelijk in zwart-wit uitgebracht zijn in de jaren ‘20 tot en met ‘60, brengt RCV nu voor het eerst volledig in kleur én digitaal geremastered uit op DVD. Van de Shirley Temple Show tot Abbott and Costello en van The Three Stooges tot John Wayne, binnenkort herleven ze weer en zijn ze in fantastische kwaliteit te bewonderen!

De aftrap is voor de legendarische Shirley Temple, die met haar aanstekelijke lach ook nu nog ieders hart verovert. We brengen een box met maar liefst zes dvd’s waarin ze de mooiste sprookjes uit haar Storybook Collection presenteert. Vervolgens is het in maart de beurt aan Laurel and Hardy’s March of The Wooden Soldiers en de Classic Horror Collection, een box met klassiekers als House on Haunted Hill en The Little Shop of Horrors. Dan brengen we in april het inspirerende levensverhaal van honkballegende Jackie Robinson in The Jackie Robinson Story, gevolgd door onder andere My Man Godfrey en The Little Rascals Classic Comedy Collection in mei. Voor later dit jaar staan ook verzamelboxen met de beste afleveringen van The Three Stooges, John Wayne én Sherlock Holmes op de planning, samen met een prachtige verzameling sci-fi titels die bestaat uit onder andere Plan 9 from Outer Space en The Most Dangerous Game. Maar er is nog meer. In de bijlage vindt u het complete releaseschema met juweeltjes van vroeger!


Release overzicht CMG-Legends Catalogus

21 februari
Shirley Temple’s Sprookjes Collectie
(6 DVD Box met: De Kleine Zeemeermin, Het Verschrikkelijke Klokkenmonster&Het Huis met de Zeven Gevels, Het Land van Oz&De Schuchtere Draak, De Prinses en de Trollen&Madeline, Winnie de Poeh&Kinderen in Speelgoedland en Pippi Langkous&Kim)

21 maart
Reefer Madness
Things to Come
Laurel & Hardy: March of the Wooden Soldiers
Classic Horror Collection
(4 DVD Box) met: Night of the Living Dead, Carnival of Souls, House on Haunted Hill en The Little Shop of Horrors)

18 april
The Jackie Robinson Story

2 mei
My Man Godfrey
Shirley Temple-The Little Princess
Shirley Temple-Early Years
(2 DVD Box met: Early Years 1 & 2)

16 mei
Abbott and Costello Classic Comedy Collection (2 DVD Box: met Africa Screams en Jack and the Beanstalk)
The Little Rascals Classic Comedy Collection (3 DVD Box met: Best of Our Gang, Best of Spanky en Superstars of Our Gang)

13 juni
Classic Horror Sci-Fi Collection (5 DVD Box met: Plan 9 from Outer Space, The Most Dangerous Game, The Giant Gila Monster, The Killer Shrews en Missile to the Moon)
Sherlock Holmes Collection (4 DVD Box met: Sherlock Holmes and the Secret Weapon, The Woman in Green, Terror by Night en Prelude to Murder)

27 juni
The Outlaw
The Three Stooges Classic Comedy Collection
(4 DVD Box met: Swing Parade, Greatest Moments, Extreme Rarities en In Color)

13 juli
Treatment

22 augustus
John Wayne Classic Western Collection (3 DVD Box met: Stolen Goods, Gold Strike River en An Innocent Man)

November
Beyond Christmas
A Christmas Wish

NB: data zijn onder voorbehoud

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  19-02-2007

zo te zien een (indrukwekkende ?) grote doos, met veel lucht Nee, een gewone 6 DVD box (zonder lucht), zoals we ze al veel vaker gezien hebben.
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  19-02-2007

zo te zien een (indrukwekkende ?) grote doos, met veel lucht
Lees meer >

Nico Cartenstadt  |  18-02-2007

De Amerikaanse edities bevatten zowel gerestaureerde zwart-witversies als ingekleurde versies van alle films. Indien RCV enkel de kleurenversies zou gebruike...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  16-02-2007

Dit ligt niet (alleen) aan RCV. Ik heb de R2 UK versie van March of the Wooden Soldiers en die is ook ingekleurd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina