Realistische taferelen in het 6e seizoen van HOMELAND - vanaf 25 oktober verkrijgbaar

Verrassend realistische taferelen in

HOMELAND - Seizoen 6

Homeland Seizoen 6 DVDHomeland Seizoen 6 Blu ray
vanaf 25 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

De populaire serie Homeland, die sinds haar start in 2011 al vier Golden Globes, 49 andere prijzen en 160 nominaties in de wacht sleepte, weet dit seizoen goed te verrassen. In HOMELAND SEIZOEN 6 zien we hoe de bipolaire – inmiddels ex-CIA-agente - Carrie Mathison ondanks haar afscheid van de veiligheidsdienst toch wordt meegezogen in een reeks van politieke kat-en-muisspellen. Nepnieuws, radicalisme, presidentsverkiezingen, slechte relaties tussen veiligheidsdiensten en het Witte Huis staan in HOMELAND SEIZOEN 6 centraal. Daarmee komt de serie dichterbij de werkelijkheid dan ooit!
 
Synopsis
In seizoen zes van de dramaserie Homeland levert Emmy-winnares Claire Danes opnieuw een ongekende acteerprestatie af. Carrie (Claire Danes), die nu in New York woont, raakt in de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen verwikkeld. Ze stelt alles in het werk om af te rekenen met Peter Quinn (Rupert Friend) en Saul Berenson (Mandy Patinkin). Als de gekozen presidente het tijdens de machtswisseling aan de sok krijgt met de CIA, komt Carrie middenin het kruisvuur terecht. In het zesde seizoen staat deze veelgeprezen serie wederom bol van de onverwachte wendingen en meeslepende spanningsbogen.

Homeland Seizoen 6

Cast
De Amerikaanse actrice Claire Danes (My So-Called Life) won haar eerste Golden Globe voor beste actrice op haar vijftiende. Sindsdien won zij nog drie extra Golden Globes, waarvan twee voor haar rol als Carrie Mathison in Homeland. Naast Claire Danes, keren bekende gezichten Rupert Friend (Pride & Prejudice, The Young Victoria) als Peter Quinn en Mandy Patinkin (Criminal Minds) als Saul Berenson terug voor het spannende HOMELAND SEIZOEN 6.
 
DVD en Blu-ray
De extra’s op de DVD en Blu-ray van HOMELAND SEIZOEN 6 nemen je mee naar de locatie waar het allemaal gebeurt: New York. Ook geven de DVD en Blu-ray een exclusieve kijk achter de schermen.

PRODUCTINFORMATIE
Cast: Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin
Genre: TV, Misdaad
Leeftijd: 12

Technische specificaties DVD:
Lengte: 600 minuten
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s:

  • Op locatie: New York
  • Over seizoen 6

Technische specificaties Blu-ray:
Lengte: 600 minuten
Audio:Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Aspect ratio: 1080p (1.78:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s:

  • Op locatie: New York
  • Over seizoen 6

Homeland Seizoen 6

Releasedatum: 25 oktober

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  20-10-2017

Haha, inderdaad. Wie zou het bijvoorbeeld i zijn hoofd halen een B acteur president te laten worden? haha Of een bodybuilder gouverneur? of nog zotter ......kij...
Lees meer >

Mark van L.  |  20-10-2017

Iemand met een bipolaire stoornis op een vertrouwenspost bij de contraspionage zetten. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure! Haha, inderdaad. Wie zou het bijvoor...
Lees meer >

Werner  |  16-10-2017

Iemand met een bipolaire stoornis op een vertrouwenspost bij de contraspionage zetten. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure!
Lees meer >

peptalk  |  16-10-2017

Haha realistisch. Inderdaad lig hier ook dubbel:lol:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina