Rechercheur Ria - seizoen 1 is vanaf 22 juli verkrijgbaar op DVD

“Moeder op moordzaken”

RECHERCHEUR RIA - Seizoen 1

Vanaf 22 juli verkrijgbaar op DVD

Rechercheur Ria - Seizoen 1 DVD

Traditiegetrouw zendt SBS6 op de woensdagavond een serie van Nederlandse bodem uit. Zo ook de humoristische politieserie Rechercheur Ria waarin we Ellen Pieters (Het Klokhuis, Ook dat nog!, Kopspijkers, Zeg 'ns Aaa) vanaf 16 april konden bewonderen in de rol van Ria. De DVD met daarop alle afleveringen van seizoen 1 wordt op 22 juli door Just Brigde Entertainment uitgebracht.

Synopsis:
Ria is naast een onhandige en ogenschijnlijke stuntelende rechercheur ook de alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling. Ze lijkt een gewone vrouw, waardoor zij door haar omgeving en voornamelijk door sluwe criminelen wordt onderschat. Ze weet echter zaak na zaak op te lossen. Het leven van Ria is ingewikkeld. Ze ligt sinds een paar maanden in scheiding met haar man Jaap, gespeeld door Victor Löw. Bijkomstige moeilijkheid is dat haar ex ook nog eens haar collega bij de recherche is. Sinds de scheiding probeert Ria haar leven als alleenstaande moeder weer op de rit te krijgen. Maar dat is niet eenvoudig als je bedenkt dat ze twee kinderen op moet voeden en daarnaast haar werk niet los kan laten. Ria’s collega Martin (Manuel Broekman) probeert haar daar waar mogelijk is te ondersteunen, dit in tegenstelling tot rechercheur Lydia (Birgit Schuurman). Deze dame leeft voor de feiten en cijfers en irriteert zich dan ook mateloos aan Ria en haar onconventionele manier van werken. Maar dat is niet de enige reden…

Meer dan een half miljoen kijkers
Rechercheur Ria is een bewerking van de succesvolle Spaanse serie Los Misterios de Laura en zet de traditie voort van authentieke detective series als Columbo en Murder She Wrote. Rechercheur Ria wordt geproduceerd door JOCO MEDIA onder creatieve leiding van Johan Nijenhuis en trok gemiddeld 560.000 kijkers per aflevering. Naast de eerder genoemde bekende gezichten van de vaste cast Ellen Pieters, Manuel Broekman, Birgit Schuurman en Victor Löw vertolkten Tamara Brinkman, Yolanthe Sneijder – Cabau, Ernst-Daniel Smid, Miryanna van Reeden, Sanne Vogel, Mark van Eeuwen en Raymond Thiry gastrollen.

Rechercheur Ria seizoen 1
Regisseur: Johan Nijenhuis
Cast: Ellen Pieters (Het Klokhuis, Ook dat nog!, Kopspijkers, Zeg 'ns Aaa), Manuel Broekman (Onderweg naar Morgen, Sprint, Voetbalvrouwen, Feuten), Birgit Schuurman (Kris Kras, Black Out, De Eetclub, Nadine), Victor Löw (Antonia, Karakter, Lek, Kees & Co, De Prooi)

Adviesprijs EUR: €19,99

Releasedatum – 22 juli

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina