Reeks 7 van de Italiaanse misdaadserie MONTALBANO nu online te zien en vanaf 27 september op DVD

Zevende reeks van de Italiaanse misdaadserie

MONTALBANO

Montalbano Volume 7 DVD

Nu te zien op Lumiereseries.com en vanaf 27 september verkrijgbaar op DVD

Vier nieuwe afleveringen van de sfeervolle Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de boeken van de onlangs overleden Andrea Camilleri, over de Siciliaanse rechercheur Salvo Montalbano. Met Montalbano heeft Camilleri een man van vlees en bloed opgetekend, die worstelt met zijn liefdesleven, troost zoekt in de verrukkelijke Siciliaanse keuken en tussendoor schijnbaar onoplosbare misdaden oplost.

Detective Montalbano biedt al jaren een unieke kijk op misdaadonderzoek. De vier spannende afleveringen van de 7e reeks volgen de bekende succesformule.

Montalbano still reeks 7

A delicate matter
Montalbano is op bezoek bij zijn vriendin Livia in Boccadasse, maar moet onverwacht terug naar Vigata om de moord op een zeventigjarige prostituée te onderzoeken. Tegelijkertijd zijn er verontrustende beschuldigingen over misstanden op een basisschool.

The mud pyramid
Op een bouwterrein wordt in een afvoerpijp het lijk van een man gevonden. Montalbano en Fazio weten het slachtoffer te identificeren en proberen zijn vermiste vrouw op te sporen. Ondertussen krijgt Montalbano van de journaliste Lucia Gambardella informatie over lokale corruptie met frauduleuze bouwcontracten.

A nest of vipers
Cosima Barletta wordt dood aangetroffen in zijn vakantiehuis, met een kogel in zijn hoofd. Salvo Montalbano’s onderzoek brengt enkele onverwachte zaken aan het licht over leven en dood van de zakenman. Zoals een archief met foto’s van jonge, naakte vrouwen en het autopsierapport dat meer onthult over de moord. Salvo ontmoet Barletta’s onterfde zoon Arturo en wordt bij het onderzoek geholpen door Arturo’s mysterieuze zus Giovanna.

As per procedure
Een jonge vrouw wordt dood en naakt aangetroffen in de hal van een flatgebouw. Alles wijst op een brute, seksueel gemotiveerde moord te gaan. Als Montalbano de bewoners van de flat ondervraagt, beweert niemand haar te kennen. Iemand moet liegen.

MONTALBANO 7
Cast: Luca Zingaretti, Cesare Bocci, Peppino Mazzotta, Angelo Russo, Livia Burlando, Isabell Sollman, e.a.
Regie: Alberto Sironi

Specificaties:
Land: Italië, 2017
Speelduur: 4 x 100 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Prijzen DVD: 24,99 euro - Online: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Montalbano still reeks 7

Lumiere Series Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina