Release Star Wars Rogue One - haal nu je posters!

Release Star Wars Rogue One

Het moment is dan bijna daar! Voor de echte Star Wars liefhebber kan de aankomende week niet snel genoeg voorbij gaan. Dit is namelijk het moment dat de release van Star Wars Rogue One plaats gaat vinden.

De eerste trailer(s) van Star Wars Rogue One zijn vrijgegeven en dit maakt de echte liefhebbers nog nieuwsgieriger. Er wordt al druk door de liefhebbers over gefantaseerd wat er zich allemaal af gaat spelen, maar waar draait de film Star Wars Rogue One om? In de trailer(s) worden enkele korte stukjes van de film prijsgegeven. Het draait hier om het verhaal dat een groep onwaarschijnlijke helden ‘’de onmogelijke missie’’ krijgen om de plannen van Death Star te stelen.

Je zult nu wel denken wat is dan de Death Star? De Death Star is het wel bekende ultieme verwoestingswapen van The Galastic Empire. Het wordt voor de groep onwaarschijnlijke helden dus een hele opgave om de plannen te stelen. Om geen verdere details van de film prijs te geven, laten we jullie nog een week in spanning afwachten.

Star Wars Rogue One poster

Momenteel vindt er een stormloop plaatst betreft de tickets voor deze film. Er bestaat dus een mogelijkheid dat je als echte liefhebber nog geen ticket hebt weten te bemachtigen. Indien je nog geen ticket hebt weten te bemachtigen maar toch alvast enige affiniteit wilt hebben met Star Wars Rogue One,  raad ik je aan om snel een kijkje te nemen op posters.nl. Hierop zijn de nieuwste Star Wars Rogue One posters al te verkrijgen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar je kunt hiermee ook  een vriend/vriendin verassen die net als jij helemaal gek is van Star Wars en niet kan wachten tot de film in de bioscoop draait!

We zijn erg benieuwd naar jullie persoonlijke ervaring met deze nieuwe Star Wars film. Om dit moment vast te leggen en waardoor je dit moment nooit meer zal vergeten, vind je op posters.nl de nieuwe Star Wars Rogue One posters. De ideale herinnering van Star Wars Rogue One film!

Star Wars Rogue One poster

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina