Remain In Light releases in januari op DVD

Remain In Light presenteert in januari:

THE DAUGHTER

Vanaf 10 januari op DVD

The DaughterChristian keert na een jarenlang verblijf in Amerika terug naar zijn ouderlijk huis voor het huwelijk van zijn vader Henry  met de veel jongere Anna. Het weerzien tussen vader en zoon verloopt stroef. Vlak voor de bruiloft gaat hij op bezoek bij zijn jeugdvriend Oliver en ontmoet er zijn vrouw Charlotte, dochter Hedvig en vader Walter die bij hen woont. Door een argeloze opmerking van zijn vader over Charlotte doet hij een schokkende ontdekking. Christian, gekweld door herinneringen aan zijn overleden moeder en zelf ongelukkig in de liefde, besluit dat hij niet langer met leugens wil leven. Zonder de gevolgen te overzien, gaat hij de confrontatie met zijn vriend en vader aan.
The Daughter is een aangrijpend familiedrama met Sam Neill en Oscarwinnaar Geoffrey Rush geregisseerd door de internationaal gevierde Australische theatermaker Simon Stone en gebaseerd op zijn eerdere toneelbewerking van Henrik Ibsens De Wilde Eend.

Regie: Simon Stone
Cast:
 Sam Neill, Geoffrey Rush, Anna Torv, Paul Schneider, Miranda Otto

Genre: Drama
Land: Australië, 2015
Speelduur:
96 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans

 

LE CONFESSIONI 

Vanaf 10 januari op DVD

Le ConfessioniTijdens een staatstop in het kader van armoedebestrijding gaat Daniel Roché (Daniel Auteuil), voorzitter van de top, te biecht bij een monnik (Toni Servillo). De dag na hun ontmoeting wordt Roché dood teruggevonden. Gehouden tot het biechtgeheim, en ondanks de druk van bovenaf, weigert de monnik te onthullen wat Roché hem opbiechtte. Roberto Andò (Viva la Libertà) is terug met een verbluffende cast waaronder, naast Servillo en Auteuil, ook Lambert Wilson, Marie-José Croze, Connie Nielsen en ... Johan Heldenbergh.

Regie: Tony Ayres
Cast: Toni Servillo, Connie Nielsen, Pierfrancesco Favino, Marie-Josée Croze, Moritz Bleibtreu, Lambert Wilson, Daniel Auteuil

Genre: Thriller
Land: Frankrijk, Italië, 2016
Speelduur: 97 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Frans

 

VINCENT

Vanaf 17 januari op DVD

VincentDe 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij jaagt zijn familie de gordijnen in doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. Hij overtuigt zijn impulsieve tante Nikki om hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki maakt ervan gebruik om hem het leven van de zonnige kant te laten zien maar Vincent is vastbesloten om in Parijs een drastische protestactie te ondernemen.

Regie: Christophe Van Rompaey
Cast:
 Barbara Sarafian, Alexandra Lamy, Emma Reynaert, Geert Van Rampelberg

Genre: Tragikomedie
Land: Frankrijk, België, 2016
Speelduur: 118 min.
Taal: Nederlands/Frans
Ondertiteling: Nederlands

 

A HOLOGRAM FOR THE KING

Vanaf 24 januari op DVD

A Hologram for the KingDe Amerikaanse zakenman Alan Clay (Tom Hanks) doet er alles aan om de verkoop van zijn huis tegen te gaan en het studiegeld van zijn dochter te betalen. Wanneer hij naar een Saoedi - Arabische stad trekt om daar de deal van zijn leven te sluiten, ondergaat hij een ware cultuurshock. Verbijsterd door de lokale gewoontes en gedwarsboomd door een ondoorzichtige bureaucratie, vindt hij uiteindelijk zijn weg met behulp van een sluwe taxichauffeur (Alexander Black) en een mooie Saoedi-Arabische arts (Sarita Choudhury). A Hologram For The King is de verfilming van het gelijknamige boek van Dave Eggers (De Cirkel).

Regie: Tom Tykwer
Cast: Tom Hanks, Ben Whishaw, Sarita Choudhury, Tom Skeritt

Genre: Drama / Komedie
Land: Verenigde Staten, Duitsland 2016
Speelduur:
97 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

NOT ANOTHER HAPPY ENDING 

Vanaf 24 januari op DVD

Not Another Happy EndingTom is radeloos. Sinds zijn enige succesvolle schrijfster het geluk heeft gevonden kan ze geen nieuwe bestseller schrijven. Om zijn toekomst als uitgever te verzekeren gaat hij dus op zoek naar de ideale situatie om haar het geluk te ontnemen. Maar hoe meer hij in haar leven komt, hoe meer hij voor haar als persoon valt.

Regie: John McKay
Cast:
 Karen, Gillan, Stanley Weber, Ianin De Caestecker

Genre: Komedie / Drama
Land: Verenigd Koninkrijk, 2013
Speelduur: 102 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

SUCKER

Vanaf 24 januari op DVD

SuckerLawrence, de jonge student geneeskunde, mag van zijn ouders een tijdje gaan nadenken over zijn toekomst op het platte land nadat hij uit z’n studies is gezet wegens bedrog. Daar ontmoet hij de oplichter “The Professor” en zijn dochter en komt hij er snel achter dat liefde niet iets is dat je kunt bedriegen. Deze hilarische komedie is het filmdebuut van internet-sensatie Lawrence Leung.

Regie: Ben Chessell
Cast:
 Timothy Spall, Lily Sullivan, Jacek Koman

Genre: Komedie
Land: Australië, 2015
Speelduur: 90 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

THE SLEEPWALKER

Vanaf 24 januari op DVD

The SleepwalkerTwee halfzussen, twee schoonbroers, één locatie, het ouderlijke huis in Massachusetts. Andrew en Kaia zijn gelukkig getrouwd en Christine en Ira zoekende maar ook in blijde verwachting. Wanneer de onstabiele Christine spoorloos verdwijnt, blijkt al snel dat de zussen een geheim delen. The Sleepwalker is een ingenieuze en angstaanjagende thriller die op het Sundance Filmfestival een nominatie voor de Grote Juryprijs ontving.

Regie: Mona Fastvold
Cast:
 Gitte Witt, Christopher Abbott, Stephanie Ellis

Genre: Drama
Land: Noorwegen 2014
Speelduur:
91 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

THE TURNING

Vanaf 24 januari op DVD

The TurningZeventien Australische regisseurs adapteren elk een kortverhaal uit de gelijknamige verzamelbundel van bekroond auteur Tim Winton. Het resultaat is een caleidoscoop van in elkaar verweven hoofdstukken over een tijdspanne van 30 jaar, elk in een eigen kenmerkende filmstijl. Met topacteurs als Cate Blanchett, Hugo Weaving, Rose Byrne en Miranda Otto levert ‘The Turning’ een indringend portret af van de ruwe, maar prachtige ziel van Australië.

Regisseurs: Jonathan auf der Heide, Tony Avres, Jub Clerc, Robert Connolly, Shaun Gladwel e.a.

Genre: Drama
Land: Verenigde Staten, 2013
Speelduur: 107 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

BEST MAN DOWN

Vanaf 24 januari op DVD

Best Man DownAls hun ietwat opdringerige en praatzieke “Best Man” Lumpy (Tyler Labine) op hun huwelijk dood valt, zien Kristin (Jess Weixler) en Scott (Justin Long) zich genoodzaakt om hun huwelijksreis aan te wenden om hem terug naar Minneapolis te brengen. Lumpy terugbrengen is nog maar de start van hun avontuur. Eens aangekomen worden ze geconfronteerd met een vijftienjarig meisje en komen ze erachter dat ze Lumpy nooit echt hebben gekend.

Regie: Ted Koland
Cast:
 Justin Long, Tyler Labine, Jess Weixler, Adission Timlin

Genre: Komedie / Drama
Land: Verenigde Staten, 2012
Speelduur: 89 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

 

MY MISTRESS

Vanaf 24 januari op DVD

My MistressWat start als een onschuldige spel en romance tussen een gevoelige romanticus Charlie (Harrison Gilbertson) en een Parijse bondage queen Maggie (Emmanuelle Béart), draait al snel uit op een gevaarlijk spel van liefde en intriges. 

Regie: Stephen Lance
Cast:
 Emmanuelle Béart, Harrison Gilbertson, Rachael Blake

Genre: Drama
Land: Australië, 2014
Speelduur: 104 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  10-01-2017

Ik heb de hoop opgegeven... We zijn 2017 en nog steeds dvd only releases...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina