Reminiscence is vanaf 11 oktober thuis te bekijken op PVOD & PEST

Hugh Jackman speelt Nick Bannister, een privédetective van de geest, die navigeert door de verleidelijke wereld van het verleden wanneer zijn leven wordt veranderd door een nieuwe cliënt: Mae. Een eenvoudige zaak wordt een obsessie, nadat ze verdwijnt en hij vecht om de waarheid over haar te achterhalen.

Reminiscence is vanaf 11 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

SYNOPSIS
Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina