Ren voor je leven! The Maze Runner is vanaf 18 februari te koop op DVD en Blu ray.

Ren voor je leven!

THE MAZE RUNNER

vanaf 18 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD

The Maze Runner

The Maze Runner Blu rayThe Maze Runner DVD

Verdwaal jij in het labyrint of kom je er levend uit? De spannendste film van dit moment daagt je uit om samen met de ‘renners’ de mysteries van het labyrint te ontrafelen en is vanaf 18 februari verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. THE MAZE RUNNER, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Dashner, brengt jong talent, waaronder Dylan O’Brien en Thomas Brodie-Sangster, bij elkaar. De film is geregisseerd door Wes Ball en is een absolute aanrader voor iedereen die van avontuur en actie houdt.

The Maze Runner

Synopsis
Wanneer Thomas (Daniel O’Brien) wakker wordt, zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch labyrint dat voortdurend verandert. Van de buitenwereld herinnert hij zich niets meer, behalve vreemde dromen over een mysterieuze organisatie genaamd W.C.K.D.  Door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het labyrint vindt, moet Thomas samen met de andere ‘renners’ een manier zien te vinden om te ontsnappen.

Cast
Regisseur Wes Ball heeft een fantastische jonge cast bij elkaar gekregen voor THE MAZE RUNNER. De rol van Thomas wordt gespeeld door Daniel O’Brien (Teen Wolf, The Internship, The First Time). In het labyrint wordt hij bijgestaan door Alby vertolkt door Aml Ameen (The Butler, Kidulthood) en Minho vertolkt door Ki Hong Lee (NCIS, Blue Bloods). Teresa, de enige dame in het gezelschap, wordt gespeeld door Kaya Scodelario (The Truth About Emanuel, Clash of the Titans). De aanvankelijke leider van de groep Gally, wordt gespeeld door Will Poulter (We’re the Millers, The Chronicles of Narnia, Wild Bill). De sterrencast wordt verder aangevuld met Blake Cooper als Chuck, Thomas Brodie-Sangster als Newt, Dexter Darton als Frypan, Chris Sheffield als Ben, Joe Adler als Zart en Alexander Flores als Winston.

The Maze Runner

Blu-ray
Fans zien het verhaal als nooit tevoren tot leven komen met spectaculair bonusmateriaal en verwijderde scènes. Bekijk daarnaast het dagboek van ‘Chuck’.

DVD
Audiocommentaar van Wes Ball en T.S. Nowlin is te zien als één van de extra’s op de DVD. Bekijk daarnaast de galerij met de mooiste foto’s uit de film.

Productinformatie
Release datum: 18 februari 2015
Genre: Actie, Avontuur
Leeftijd: 12 jaar en ouder

DVD informatie
Aspect ratio: 16:9 (2.40:1)
Lengte: 109 Min
Geluid: Engels, Frans - Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's
    -   Verwijderde scènes
    -   Audiocommentaar van Wes Ball en T.S.
        Nowlin
    -   Galerijen
    -   Bioscooptrailer
Blu-ray informatie
Aspect ratio 16:9 1080p HD (2.40:1)
Lengte 114 Min
Geluid: Engels DTS-HD- MA 7.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's
    -  Verwijderde scènes
    -  Navigating the maze: het maken van The
       Maze Runner
    -  Het dagboek van ‘’Chuck’’
    -  Bloopers
    -  Visuele effecten
    -  Ruin (korte film)
    -  Audiocommentaar van Wes Ball en T.S.
       Nowlin
    -  Galerijen
    -  Bioscooptrailer

The Maze Runner

Bekijk de trailer:

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  09-02-2015

Gemiddeld filmpje, die nooit echt spannend wordt. Het verveelt ook niet, maar verwacht niet teveel. Het begint allemaal heel aardig, met genoeg vragen om je aa...
Lees meer >

Michael Hamers  |  09-02-2015

Goede film! Smaakt naar meer. Zat goed in elkaar. Veel relatief onbekende jonge acteurs die een overtuigende rol neerzetten. Top geluid. Top verhaal. Eigenlijk ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina