Rico Verhoeven lanceert trailer van actiefilm BLACK LOTUS waarin hij de hoofdrol speelt

Logo

Rico Verhoeven lanceert trailer van actiefilm BLACK LOTUS waarin hij de hoofdrol speelt

UTRECHT – Rico Verhoeven heeft vanavond bij Jinek aan de talkshowtafel de trailer gelanceerd van de langverwachte internationale actiefilm Black Lotus, waarin hij zijn eerste hoofdrol speelt. De film beleeft op 10 april haar wereldpremière in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. In Black Lotus - een productie van het Amerikaanse Capstone Pictures - is de elfvoudig wereldkampioen kickboksen te zien naast o.a. Frank Grillo, Rona-Lee Shimon, Kevin Janssens, Marie Dompnier en Roland Møller. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 13 april uit in de Nederlandse bioscopen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de trailer

Black Lotus Trailer

OVER BLACK LOTUS
Elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven kruipt in Black Lotus in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf hij, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

In zijn eerste filmhoofdrol heeft Rico Verhoeven niemand minder dan Frank Grillo (Kingdom, Hitman’s Wife’s Bodyguard, Copshop) als tegenspeler. Ook zijn er rollen voor o.a. de Finse Vikings-ster Peter Franzen, de Franse actrice Marie Dompnier (Black Box), de Israëlische Fauda-ster Rona-Lee Shimon, de Belgische acteur Kevin Janssens (Revenge, Undercover, Twee Zomers), acteur Magnus Samuelsson (The Last Kingdom) uit Zweden, de Britse acteur Simon Wan (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Peaky Blinders) en de bekende Deense acteur Roland Møller (Atomic Blonde, The Commuter, Papillon).

Er is voor de film gedraaid op meerdere locaties in Europa waaronder Nederland. Todor Chapkanov (Viking Quest, 2nd unit The Hitman’s Bodyguard, The Expendables 4) tekent voor regie en het script is van Tad Daggerhart (The Expendables 4).

OVER DE MAKERS
Black Lotus wordt mede-gefinancierd door Capstone Pictures waarbij Christian Mercuri tekent voor de productie in samenwerking met Tom de Mol en Marcel de Block uit Nederland en in coproductie met Rico Verhoeven. Blue Box International, een dochteronderneming van Capstone Global, verzorgt de wereldwijde verkoop. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina