Rob-B-Hood met Jackie Chan - Vanaf 27 augustus op DVD

Naamloos document

Rob-B-Hood

Vanaf 27 augustus op DVD

 

Publiekslieveling Jackie Chan is terug met zijn bekende actie en humor


Publiekslieveling Jackie Chan is terug als Thongs in de spectaculaire actiefilm Rob-B-Hood, waarin de bekende Jackie Chan humor niet ontbreekt. Jackie Chan is op zijn best in deze film met een geraffineerde mix van humor, actie, drama en slapsticks. Splendid Film brengt Rob-B-Hood op 27 augustus uit op DVD.

Thongs (Jackie Chan) en Octopus (Louis Koo) zijn professionele inbrekers die werken voor gangsterbaas Landlord (Michael Hui). Als Landlord het duo op pad wil sturen om een  buit van 7 miljoen binnen te halen hoeven ze daar geen minuut over na te denken. Ze kunnen de poen goed gebruiken aangezien beiden een gat in de hand hebben. Tongs vergokt zijn geld regelmatig en Octopus spendeert het maar al te graag aan mooie vrouwen. De twee vechtersbazen vergeten alleen één belangrijk punt, ze weten niet wélke klus ze moeten klaren. Ze staan dan ook volledig perplex als ze horen dat de buit een baby is. Een miljonairsbaby wel te verstaan…

Na het stelen van de baby, voelen ze er niets meer voor om de “buit” af te leveren. Ze besluiten de baby bij hun thuis te verstoppen. De stoere mannen raken snel gehecht aan het schattige baby’tje en weigeren het aan de echte opdrachtgevers af te staan. Met hart en ziel beschermen ze de miljonairsbaby en zetten daarmee hun eigen levens op het spel.

  • Regie: Benny Chan   
  • Cast: Jackie Chan, Louis Koo en Michael Hui
  • Consumentenadviesprijs:  DVD – EUR 14.99
  • Releasedatum: 27 augustus 2009

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  12-08-2009

Vraag me ook af wat de specs zijn van deze release... heeft trouwens wel erg lang op zich laten wachten hier in nederland... heb em al meer dan een jaar..
Lees meer >

freaky  |  11-08-2009

Als deze uncut is komt hij er zeker in :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina