Seizoen 2 van de Noorse voetbalserie HOME GROUND komt vanaf 20 augustus op DVD en online

De Noorse voetbalserie

HOME GROUND 2

Home Ground 2 DVD

vanaf 20 augustus op DVD
Ook op lumiereseries.com

Ane Dahl Torp en ex-international John Carew spelen hoofdrollen in de veelbekroonde dramaserie over de ups & downs van de eerste vrouwelijk coach in de Noorse Eredivisie.

Varg verliest zijn geldschieter, waardoor de club op de rand van een faillissement belandt. Wanneer de financiële problemen het team van binnenuit dreigen te verscheuren, meldt zich met Petra Nagelsmidt een nieuwe eigenaar. De reddende engel zorgt echter voor nieuwe onrust als zij Helena en Espen tegen elkaar uitspeelt. Een strijd die maar één winnaar kan opleveren. Gedurende het seizoen verzetten de mannen zich steeds meer tegen de vrouwen die de leiding in handen hebben. Espen gaat het gevecht aan met Helena en Petra terwijl hij zich langzaam verzoent met zijn seksualiteit; Adrian probeert zich te bevrijden van zijn loyaliteit aan zijn coach en haar dochter Camilla; en Michael, die een toekomst zonder voetbal tegemoet gaat, sleept uit wanhoop om zijn gezin te verliezen zijn vrouw voor de rechter.

Terwijl het eerste seizoen van Home Ground draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenwereld, gaat het tweede seizoen over de opstand van de mannen tegen de nieuwe realiteit van een vrouwelijke leiding.

Home Ground 2

Cast: Ane Dahl Torp, John Carew, Morten Svartveit, Axel Bøyum, Emma Bones, Marian Saastad Ottesen, e.a. Idee: Johan Fasting,
Regie
: Yngvild Sve Flikke, Stian Kristiansen, e.a.

Afleveringen:
1 Stolt fortid, stor framtid
2 Alt for Noreg
3 Sviræv
4 Go Your Own Way
5 Ikkje til sals
6 Reservelaget
7 Jævla Ålesund
8 Never Walk Alone

Specificaties:
Noorwegen, 2019
Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8 x 50 min.
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: Online 12,50 euro / DVD: 27,99 euro

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina