Seizoen 3 van de Italiaanse maffia-serie GOMORRA vanaf 19 december op DVD en Blu-ray

Het 3e seizoen van de Italiaanse misdaadserie

GOMORRA - Seizoen 3

Gomorra seizoen 3 DVD serieGomorra seizoen 3 Blu-ray serie

vanaf 19 decmeber op DVD en Blu-ray

Wat ooit begon met de film Gomorra, gebaseerd op het boek van insider Roberto Saviano, is inmiddels uitgegroeid tot een gedenkwaardige serie, die alweer toe is aan het derde seizoen. De rauwe en keiharde serie is al te zien op Lumiereseries.com, maar wordt op 19 december ook uitgebracht op DVD en Blu-ray Disc.

Gomorra Seizoen 3 still

Na de moord op Godfather Dom Pietro is er een machtsvacuüm ontstaan in de Napolitaanse onderwereld. Zijn zoon Genny grijpt die kans om oude rekeningen te vereffenen. Gedwongen door de aanhoudende druk van de politie en zware financiële verliezen besluiten de overlevenden van de andere partijen vrede te sluiten. Met Avitable nog een jaar in de gevangenis, heeft Genny nu de leiding over het noorden van Napels en Rome. Ciro, anderzijds, heeft wraak kunnen nemen, maar zijn dromen en zijn familie zijn vernietigd. Hij besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar Bulgarije, waar hij gaat werken voor drugsbaron Valentin. Wanneer Ciro echter gedwongen terugkeert Napels, sluit hij een nieuw, machtig verbond met de jonge en ambitieuze Enzo; het vuur in Ciro leek even gedoofd, maar brandt weer. Met Ciro’s adviezen leert Enzo zich als een echte baas te gedragen en toe te eigenen wat hem toebehoort. Het is voor allen een tijd van drastische veranderingen. Ooit begonnen ze op straat als drugsdealertjes, nu slaan ze hun vleugels uit tot over de grenzen van Napels en Italië.

Gomorra 3

Cast: Marco d’Amore, Salvatore Esposito, Cristina Donadio, Cristiana Dell’Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna e.a.
Regie
: Claudio Cupellini, Francesca Comencini
Genre: Drama, Crime

Technische specificaties:
Italië, 2017
Speelduur 12 x 50 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16 
EST: 19,99 euro / DVD en Blu-ray: 29,99 euro

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

DJM  |  14-12-2017

Wat een topserie is dit! Geweldige regie, zorgvuldige karakteropbouw/ casting & uitstekende verhaallijnen. Ook visueel is het echt genieten van de Italiaanse la...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina