Seizoen 5 van de komedieserie GIRLS - vanaf 25 januari verkrijgbaar op DVD

Het complete vijfde seizoen van de veelbekroonde serie

GIRLS

Vanaf 25 januari verkrijgbaar op DVD

Girls Seizoen 5 DVD

Girls, de met een Emmy en twee Golden Globe awards bekroonde semi-autobiografische komedieserie, keert 25 januari terug op DVD met het complete vijfde seizoen. De serie van scenariste en hoofdrolspeelster Dena Lunham geeft een ongepolijste blik op het leven van een bont gezelschap vrouwelijke twintigers in New York. Van talloze vernederingen tot zeldzame overwinningen: de vrouwen weten nog altijd niet wat ze willen - van de mannen, van elkaar, of van zichzelf. En de zaken worden er ook dit seizoen niet duidelijker op. Geniet van tien gloednieuwe afleveringen van Girls!

Synopsis - GIRLS Seizoen 5
Hannah (Lena Dunham; Tiny Furniture), Marnie (Allison Williams; The Lindy Project), Jessa (Jeminma Kirke; Tiny Furniture) en Shoshanna (Zosia Mamet; Mad Men) proberen nog altijd de geheimen van het leven te doorgronden. Hannah heeft haar schrijfambities op een laag pitje gezet om zich op haar onderwijstaak en nieuwe vriendje Fran (Jake Lacy; How to be Single) te richten. Marnie concentreert zich intussen vooral op de organisatie van haar huwelijk met muzikale partner Desi (Ebon Moss-Bachrach; The Lake House). En terwijl Jessa's vriendschap met Hannah's ex Adam (Adam Driver; This is where I leave you) een nieuwe wending krijgt, gooit Shoshanna hoge ogen met haar nieuwe baan in Japan.

Ook het vijfde seizoen bevestigt de status van Girls als één van de meest veelbesproken series. Het zesde en laatste seizoen van Girls is inmiddels in productie.

Bonusmateriaal: Ruim 50 minuten aan bonusmateriaal.
Releasedatum: 25 januari 2017
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 10 afleveringen van 28 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina