Seizoen 5 van Pretty Little Liars | Vanaf 19 augustus op DVD

Bereid je voor op nog meer spanning, roddels en leugens met

PRETTY LITTLE LIARS

Seizoen 3 – vanaf 19 augustus verkrijgbaar op DVD

Het moment waar meiden en jonge vrouwen volop naar hebben uitgekeken is daar: seizoen 5 van de hitserie PRETTY LITTLE LIARS komt 19 augustus uit op DVD! Een gloednieuw seizoen boordevol intriges en een web aan leugens van vijf mooie leugenaressen staat te wachten, met in dit seizoen alweer de 100ste aflevering van deze successerie.

Pretty Little Liers - Seizoen 5 DVD

Na de bloedstollend spannende finale aflevering van seizoen vier, waarin Ezra werd neergeschoten en vele schokkende onthullingen plaatsvonden, blijkt Alison nog in leven te zijn. Ze is terug in het stadje Rosewood, waar iedereen door haar terugkeer lijkt beïnvloed en men zich afvraagt of dit wel dezelfde Alison is als voor haar vertrek. Caleb, de ex van Hanna is terug, maar ook hij is veranderd. De vriendschap van de meiden staat door al deze veranderingen onder grote druk.

Mona vormt een leger om het op te nemen tegen Alison, een actie die Mona uiteindelijk duur komt te staan. Spencer wordt opgepakt voor de moord op Bethany Young en Melissa, de zus van Spencer, lijkt nog grotere geheimen te bewaren. Er zijn meer vragen dan ooit tevoren en de vijf leugenachtige meiden zetten alles op alles om te achterhalen wie hen nu kwelt… Zullen ze eindelijk ontrafelen wie A is?

Over Pretty Little Liars
Pretty Little Liars is dé serie voor jonge vrouwen en is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestsellers van Sara Shepard. De serie volgt het leven van Aria Montgomery, Spencer Hastings, Emily Fields en Hanna Marin en hun vriendschap die op losse schroeven staat, nadat hun beste vriendin Alison is verdwenen. Vanaf dat moment worden de meiden geplaagd door een anonieme stalker en stapelen de geheimen en de mysteries zich op! In Amerika is het zesde seizoen in productie en wereldwijd zijn de modieuze meiden een doorslaand succes. De serie won maar liefst 17 Teen Choice Awards en inmiddels zijn al 7 seizoenen bevestigd.

Bonusmaterialen Seizoen 5:
* Vier gloednieuwe Featurettes:
- Celebrating A Pretty 100th
- Christmas in Rosewood: Designing the Ice Ball
- Pretty Little Liars: The Guys Are Back!
- Good Girls, Bad Lies: The Stronger PLLs
* Speciale aflevering: We Love You to DeAth
* Deleted Scenes

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

jamie.  |  26-08-2015

Allemaal bedankt voor het meedenken. Weet nu waar het aan ligt en wat ik moet doen. Als de serie voor mijzelf was had ik er geen problemen mee maar de 2 meiden ...
Lees meer >

Werner  |  26-08-2015

Dit begint op een productiefout te lijken. De oorspronkelijke release was 19 augustus. Men ontdekt op het laatste moment dat er iets mis is (geen NL ondertiteli...
Lees meer >

WitteGijt?  |  26-08-2015

Het gaat hier om een productiefout. Warner heeft dit al erkend en deze titel wordt al bij de winkels terug gehaald en vervangen voor de juiste versies. Je kunt ...
Lees meer >

peptalk  |  26-08-2015

Gewoon contact opnemen met bol.com en terug sturen. Krijg je je geld terug en kun je de nieuwe bestellen, althans dat schat ik zo in bol.com kennende.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina