Seizoen 7 van BECK en de Zuid-Afrikaanse misdaadserie CAPE TOWN - binnenkort verkrijgbaar

Het zevende seizoen van

BECK

Beck Seizoen 7

vanaf 8 mei op DVD en op Lumiereseries.com

Lumière brengt het zevende seizoen van Beck, een van de populairste Zweedse misdaadseries, 8 mei uit op DVD en lumiereseries.com. Peter Haber als Martin Beck en Kristofer Hivju als Steinar Hovland spelen de hoofdrollen in de vierdelige reeks.

Beck Seizoen 7 still

In de nieuwe vierdelige reeks – Your Own Blood, The Thin Ice, Without Intent en The Devil’s Attorney – krijgt Beck genoeg van zijn stille pensioen en kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging, terwijl Steinar Hovland meer verantwoordelijkheden heeft gekregen in het rechercheteam. Naast het oplossen van nieuwe misdaden krijgt het team te maken met persoonlijke problemen, onderlinge competitie en jaloezie.

Your Own Blood
In het Midden Oosten wordt een man vermoord; in Stockholm is een jonge vrouw spoorloos verdwenen. De twee zaken blijken met elkaar te maken te hebben. Omdat Martin Beck is gestopt, leidt Steinar Hovland de zoektocht naar het vermiste meisje. Maar Martin raakt toch bij de zaak betrokken wanneer hij de nationale veiligheidspolitie assisteert bij het onderzoek naar een verdachte terrorist.

The Thin Ice
Simon Lindström, jeugdcoach van een ijshockeyteam, wordt neergestoken. Heeft de moord iets te maken met zijn hobby, vluchtelingenkinderen leren schaatsen? Hij heeft er in ieder geval veel vijanden mee gemaakt. Martin Beck, terug bij de recherche, zoekt een vervanger voor de tijdelijke teamleider Steinar Hovland. De Noor wil zijn functie het liefst behouden, maar Martin weet niet of hij hem kan vertrouwen.

Without Intent
Een twaalfjarig meisje vindt haar alleenstaande moeder dood onder aan de trap. Is het een ongeluk of is ze geduwd? Het onderzoek krijgt diverse verrassend wendingen. Het team heeft een nieuwe leider, Alexandra Beijer. Beck is blij met haar en Steinar beweert dat hij die functie nooit werkelijk ambieerde. Aanvankelijk stelt hij zich ook positief op, maar tijdens het onderzoek ontstaan de nodige irritaties.

The Devil’s Attorney
Een man loopt een restaurant binnen. Na een korte woordenwisseling schiet hij de eigenaar neer. Het lijkt om een afrekening in de onderwereld te gaan. De gasten zijn doodsbang en beweren zich niets te kunnen herinneren. Alex en Martin Beck leiden het onderzoek, dat moeizaam verloopt door persoonlijke problemen in het team. En dan blijkt ook nog dat de advocaat van de belangrijkste verdachte familiebanden heeft met het team. 

Cast: Peter Haber, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Elmira Arikan, Jonas Karlsson, Rebecka Hemse.
R
egie: Mårten Klingberg & Jörgen Bergmark
Genre: Misdaad, TV

Technische specificaties:
Zweden, 2017
Speelduur: 4 x 90 min.
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 16:9 / 1.78
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands

 

De Zuid-Afrikaanse misdaadserie

CAPE TOWN

Cape Town DVD

vanaf 1 mei op DVD
reeds te zien op Lumiereseries.com

Lumière brengt Cape Town 1 mei uit op DVD. Trond Espen Seim en Boris Kodjoe spelen de hoofdrollen in de zesdelige misdaadserie naar de bestseller Dead Before Dying van Deon Meyer.

Cape Town banner

Een jaar geleden gold Mat Joubert nog als de beste rechercheur van Kaapstad. Elke zaak loste hij op. Maar dat was voor zijn vrouw Lara werd vermoord. Nu is hij vooral cynisch. Mat krijgt nog één kans. Daarbij hoort een nieuwe start: afvallen, stoppen met roken en therapie. Ook krijgt hij een nieuwe partner toegewezen, Sanctus Snook. Hun eerste zaak is de moord op een succesvolle zakenman, die wordt gevonden met een Albert Einstein masker op. Wanneer een tweede lijk met een masker wordt gevonden, beseffen Mat en Sanctus dat ze met een seriemoordenaar te maken hebben. Daarbij komt de onopgeloste ontvoering en moord op een jong topmodel. Kan Mat de geesten van het verleden overwinnen en het geweld in Kaapstad stoppen?

Cast: Trond Espen Seim (Varg Veum), Boris Kodjoe, Axel Milberg, Marcin Dorocinski.
Regie
: Peter Ladkani
Genre: Misdaad, TV

Technische specificaties:
Zuid-Afrika, 2016
Speelduur: 6 x 46 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Consumenten Adviesprijs DVD: 19,99
Streaming: 14,99 euro

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  24-04-2018

Ik kan niet wachten!!! Zal je toch (iets) langer moeten doen dan gepland, want Beck stond eerst voor 24 april, dat is 8 mei geworden ;)
Lees meer >

Filmmaker  |  24-04-2018

Ik kan niet wachten!!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina