Sing 2: Beleef het meest extravagante optreden ooit vanaf 4 mei!

 
Niets houdt hen tegen! Breng een talentvol uitbundig groepje samen, geef ze een podium en je krijgt een verpletterende show.

Sing 2, een van de populairste animatiefilms in de Nederlandse zalen van de afgelopen periode, is dé familiefilm bij uitstek voor jong en oud. Met de Nederlandse stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman en Gordon kon de Nederlandse versie rekenen op een ijzersterke stemmencast.

Vanaf 4 mei is Sing 2 beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K UHD. Daarnaast verschijnt ook de boxset met Sing 1 en Sing 2.
 
SING 2 - 4 MEI
DVD, Blu-ray™ & 4K UHD

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City.​
 
 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  01-04-2022

Gekeken met de kids en wij vonden het een erg leuke film. Wel jammer dat er geen 3D versie uitkomt trouwens.
Lees meer >

Werner  |  31-03-2022

Ik had een beetje gevreesd dat deze film zou uitdraaien op de instant heiligverklaring van Bono, maar al bij al viel het nog goed mee.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina