Sony introduceert Home Cinema systeem met HDD en DVD recorder

Sony introduceert X1 Home Cinema systeem nu met HDD- en dvd-recorder

Sony introduceert drie nieuwe 2.1 home cinema sets met een volwaardig surround geluid, waarbij geen achterluidsprekers noodzakelijk zijn. De DAR-X1R, de DAV-X1V en de DAV-X1G zijn uitgerust met S-Force Pro Front technologie voor een verbeterde geluidsweergave en zijn eenvoudig te installeren. Sony biedt met de nieuwe modellen een alles-in-één systeem aan met cd-, dvd-, super audio-cd spelers, 2.1 surround sound speakers en zelfs een ingebouwde dvd- en hard disk recorder (DAR-X1R).

De DAR-X1R is het enige 2.1 home cinema systeem met een 250 GB harde schijf en dvd-recorder. Deze set kan daarmee de hele thuisinstallatie vervangen. Dankzij de actieve subwoofer en krachtige 480 Watt versterker zijn films en muziek een ervaring als nooit tevoren. Daarnaast beschikt deze set over een kalibratiemicrofoon die in iedere situatie zorgt voor het meest optimale geluid. Deze speciale microfoon pikt het geluid op dat weerkaatst in de kamer en stemt daarop de ideale geluidsinstellingen af. De 250 GB harde schijf is goed voor het opnemen van meer dan 400 uur televisie. De dvd-recorder is geschikt voor directe opname op dvd +/- RW. Naast de elektronische programmagids en de design afstandsbediening beschikt dit model ook over een portable audio enhancer. Deze enhancer verbetert het geluid afkomstig van een aangesloten Walkman of mp3-speler. Via de iLink-aansluiting zijn snel en eenvoudig bestanden als foto’s en filmpjes van camera’s op de televisie te bekijken.

Met de 5 dvd- / cd-wisselaar wordt de DAV-X1V een ware ‘mp3-jukebox’ die uren lang mp3-muziek kan afspelen. De HDMI-upscaler verbetert de beeldkwaliteit door normaal beeld om te zetten in high definition scherpte speciaal voor HD-ready of full HD lcd-televisies. Daarnaast beschikt ook de X1V over de kalibratiemicrofoon om automatisch de ideale geluidsinstellingen te bepalen. De portable audio enhancer maakt ook de DAV-X1V ‘mp3-speler vriendelijk’ en heeft 480 Watt vermogen.

De nieuw vormgegeven DAV-X1G beschikt over een digital sound processor en een nieuwe subwoofer voor een nog betere geluidskwaliteit. Sony’s S-Force Pro Front technologie zorgt voor de geluidskwaliteit en geeft een levensechte surround sound ervaring zonder achterspeakers. Daarnaast kan deze home cinema set ook JPEG-, mp3- en DivX-bestanden afspelen.

DAR-X1R 1.999,- Euro
DAV-X1V 1.399,- Euro
DAV-X1G 999,- Euro

Recente artikelen

Laatste reacties

Olivier vd D.  |  05-01-2007

Dat is wel een treurig resultaat voor een dergelijk bedrag.
Lees meer >

athome  |  03-01-2007

De versie met harde schijf is veel te duur. Maar ja wat wil je, in de combinatie zoals Sony het aanbiedt zijn zij de enige. Dus kun je een stevige prijs vragen....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina