Sony Pictures: DVD / BD release van You Don't Mess With The Zohan

You Don’t Mess With The Zohan
Geheim agent met een vergunning om te knippen

Adam Sandler is terug! Bereid je voor op een nieuw avontuur van de komiek als hij in de huid kruipt van Zohan, een geheim agent met de droom om hairstylist te worden. Als hij de kans krijgt om in een kapsalon in New York te gaan werken, leidt dit bij klanten en personeel tot de nodige hilariteiten. Zelfs John McEnroe en Mariah Carey, die een gastrol spelen in deze nieuwe film van Sony Pictures Home Entertainment, kunnen hun lach bijna niet inhouden!

You Don’t Mess With The Zohan is vanaf 29 januari verkrijgbaar op DVD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Zohan Dvir werkt als geheim agent en woont met zijn orthodoxe ouders in Israël. Tijdens een gevecht met zijn Palestijnse aartsrivaal The Phantom (John Turturro) zet hij zijn eigen dood in scène en vlucht naar New York. Wanneer hij daar aankomt gaat hij werken in een kapsalon en charmeert op zijn eigen, niet altijd even subtiele, manier de klanten en wordt verliefd op de mooie eigenaresse van de zaak (Emmanuelle Chriqui). Maar dan wordt Zohan herkend door een Palestijnse taxichauffeur (Rob Schneider), die nog een oude rekening met hem te vereffenen heeft.

Na films als 50 First Dates en I Now Pronounce You Chuck & Larry is Adam Sandler terug met een hilarische komedie waarbij lachen onvermijdelijk is. You Don’t Mess With The Zohan is een aaneenschakeling van bizarre situaties en steekt de draak met alles en iedereen. Zelfs de extra’s – onder andere documentaires, bloopers en ongecensureerd audiocommentaar van cast en crew – doen een beroep op je lachspieren!

Regisseur: Dennis Dugan
Acteur: Adam Sandler (Click, 50 First Dates, Reign Over Me)
Acteur: John Turturro (The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou?)
Acteur: Rob Schneider (Deuce Bigalow, The Benchwarmers, The Hot Chick)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 29 januari 2009
Release Blu-ray KOOP: 29 januari 2009
Release DVD HUUR: 13 januari 2009

Extra op DVD:
 Ongecensureerd audiocommentaar van Adam Sandler, Robert Smigel, Rob Schneider en Nick Swardson
 Ongecensureerd audiocommentaar van regisseur Dennis Dugan
 Documentaires: “Look Who Stopped Me”, “Dugan: The Hands on Director”, “The Stunts of Zohan”, “Dugan Espagnol?”, “Zohan vs. The Phantom”, “Shooting Baja for Tel Aviv”, “All American Redneck”, “From Guns to Scissors” en “The Robot”
 Bloopers
 Verwijderde scènes
 Trailers

Recente artikelen

Laatste reacties

McMurphy  |  06-01-2009

Zohan maakt bij mij toch kans om de plek van meest slechte film van 2008, samen met 10.000BC, Zomerhitte en Doomsday dan :(
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina