Sony Pictures Home Entertainment - Releases juni

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases juni

Met The Pope's Exorcist, The Man From Toronto en Big George Foreman.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in mei de volgende films uit:
  • The Pope's Exorcist - Digitaal - 12 juni kopen om te houden en 26 juni on demand/huren.
  • The Man From Toronto - Digitaal - 19 juni kopen om te houden en on demand/huren.
  • Big George Foreman - Digitaal - 19 juni kopen om te houden en 3 juli on demand/huren.

The Pope's Exorcist

image
 
Duik in het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die diende als de belangrijkste duiveluitdrijver van het Vaticaan. Deze biografische film is gebaseerd op Amorth's memoires en laat je getuige zijn van zijn vele uitgevoerde uitdrijvingen.
Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.
 
Bereid je voor op een intrigerend en meeslepend verhaal dat je diep in het bovennatuurlijke trekt. Het is de eerste horrorfilm voor Russell Crowe, wat meteen een waardig debuut mag worden genoemd. The Pope's Exorcist is vanaf 12 juni beschikbaar om digitaal te bekijken op platforms zoals Pathé Thuis, Apple TV, Amazon Prime en Rakuten TV.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 12 juni kopen om te houden en 26 juni on demand/huren.
 

The Man From Toronto

image
 
Teddy Jackson, gespeeld door Kevin Hart, is een stuntelende ondernemer die moeite heeft om zijn ideeën te laten slagen. Wanneer hij op vakantie gaat met zijn vrouw, belandt hij per ongeluk in de verkeerde Airbnb en wordt hij aangezien voor een meedogenloze huurmoordenaar genaamd The Man From Toronto.
 
image
 
Wanneer de echte huurmoordenaar (gespeeld door Woody Harrelson) arriveert, realiseren de twee zich dat ze moeten samenwerken om te ontsnappen aan hardnekkige FBI-agenten, bloeddorstige huurmoordenaars en een tussenpersoon die haar geld terug wil. Bereid je voor op een hilarisch en actievol avontuur!
 
Verschijningsdatum: Digitaal -19 juni kopen om te houden en on demand/huren.

Big George Foreman

image
 
Volg het leven van Foreman, van Olympisch gouden medaillewinnaar tot wereldkampioen zwaargewicht. Deze meeslepende film volgt zijn reis van het legendarische "Rumble in the Jungle"-gevecht met Muhammad Ali in Zaïre tot het vinden van zijn geloof, met pensioen gaan en uiteindelijk predikant worden.
 
image
 
Wanneer zijn familie en de kerk in financiële problemen komen, besluit hij op 45-jarige leeftijd terug te keren naar de ring en herwint hij het kampioenschap. Bereid je voor op het inspirerende verhaal van de oudste zwaargewichtkampioen in de boksgeschiedenis.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 19 juni kopen om te houden en 3 juli on demand/huren.  

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina