Sony Pictures Home Entertainment - Releases van december

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases van december

Met Joe Bell, Show me the father, Mariah Carey: Live at Tokyo Dome | Mariah Carey: The First Vision, Here Today, Depeche Mode: 101. The Mitchells vs. The Machines en Escape Room Tournament of Champions.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in december de volgende films uit:
  • Joe Bell - Digitaal - 29 november kopen om te houden, 6 december on demand/huren
  • Show Me the Father  - Digitaal - 6 december kopen om te houden & on demand/huren
  • Mariah Carey: Live at the Tokyo Dome | Mariah Carey: The First Vision - Digitaal - 7 december kopen om te houden & on demand/huren
  • Here Today - Digitaal - 6 december kopen om te houden, 13 december on demand/huren
  • Depeche Mode: 101 Digitaal - 14 december kopen om te houden & on demand/huren
  • The Mitchells vs. The Machines - Digitaal - 14 december kopen om te houden & on demand/huren
  • Escape Room Tournament of Champions- Digitaal - 9 december kopen om te houden, 20 december on demand/huren
 

Joe Bell

image
 
Joe Bell woont met zijn gezin in de staat Oregon. Het vredige bestaan van de Bells stopt abrupt wanneer hun zoon Jadin na zelfdoding komt te overlijden. Joe besluit ter ere van zijn zoon een reis door de Verenigde Staten te maken. Met zijn reis wil hij aandacht vragen voor de zware gevolgen van pestgedrag.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 29 november kopen om te houden, 6 december on demand/huren
 
image   image
 
 

Show Me the Father

image
 
Iedereen heeft een unieke historie met betrekking tot hun vader. Of het nu positief of pijnlijk is, het is altijd persoonlijk en kan een diepgaande invloed hebben op de kern van onze identiteit en de kant die ons leven opgaat. SHOW ME THE FATHER van Kendrick Brothers is de eerste documentaire van de makers van WAR ROOM, OVERCOMER, FIREPROOF en COURAGEOUS. Met een verscheidenheid aan verbazingwekkende, waargebeurde verhalen, neemt deze boeiende film publiek van alle leeftijden mee op een inspirerende en emotionele filmische reis. SHOW ME THE FATHER biedt een verfrissende kijk op de rol van vaders in de huidige samenleving en nodigt je uit om vanuit een ander perspectief na te denken over hoe je je aardse vader ziet en wat je persoonlijke relatie met God is.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 6 december kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image
 
 

Mariah Carey: Live at Tokyo Dome | Mariah Carey: The First Vision

image   image
 
Mariah Careys Live at the Tokyo Dome legt Mariahs eerste, historische show in Japan vast. Met opvallende versies van klassieke hits als ‘Emotions’, ‘Fantasy’, ‘Dreamlover’ en ‘All I Want for Christmas Is You’, vermaakt Carey het door de ster verblinde publiek die met vreugde ieder moment omarmen.
 
Mariah Carey's The First Vision, haar eerste homevideo-release, geeft een inkijkje in Mariah's leven aan de vooravond van haar snelle opkomst tot superster. Deze film uit 1991 bevat oude muziekvideo's, beelden van achter de schermen, een interview en liedjes van haar allereerste live-optreden in de intieme Tatou Club in New York.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 7 december kopen om te houden & on demand/huren
 

Here Today

image
 
De ervaren komedieschrijver Charlie Burnz (Billy Crystal) sluit een onwaarschijnlijke maar hilarische en ontroerende vriendschap met de New Yorkse barzangeres Emma Payge (Tiffany Haddish). Emma wint onverwacht een lunch met de komedie-legende, en hun vriendschap begint extreem moeilijk (denk aan een zeevruchtenallergie, een ziekenhuisbezoek en een epi-pen). Het duurt niet lang of de een vindt in de ander een zielsverwant, die een diepe band smeedt waardoor de generatiekloof verdwijnt en zij de betekenis van vriendschap, liefde en vertrouwen opnieuw definiëren.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 6 december kopen om te houden, 13 december on demand/huren
 
image   image
 
 

Depeche Mode: 101

image
 
Depeche Mode bereidt zich voor op het 101e en laatste concert van zijn enorme Music for the Masses-wereldtournee in het Rose Bowl-stadion in Pasadena, Californië, terwijl een groep fans die een prijsvraag gewonnen hebben met een bus dwars door Amerika naar het concert reist. De baanbrekende 'Depeche Mode: 101'-film van DA Pennebaker is minutieus geremasterd uit origineel materiaal en is nu beschikbaar in nieuwe HD- en 4k-edities.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 14 december kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image
 
 

The Mitchells vs. The Machines

image
 
Katie Mitchell droomt van een carrière in de filmwereld en kan haar geluk niet op wanneer ze aangenomen wordt op de filmacademie. Haar vader Rick vindt dit echter de ultieme kans om Katie samen met het hele gezin naar de school te brengen. Hierdoor vergezellen ook moeder Linda, Katie's broertje Aaron en hond Monchi vader en dochter. Hun reis wordt verstoord wanneer alle technische apparaten wereldwijd uitvallen.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 14 december kopen om te houden & on demand/huren.
 
 
 

Escape Room Tournament of Champions

image
 
Zes mensen zitten, tegen hun zin in, opgesloten in een nieuwe reeks van escape rooms. Langzaam maar zeker moet het groepje erachter zien te komen wat ze met elkaar gemeen hebben. Ze komen er gaandeweg achter dat ze allemaal al eens aan het spel hebben deelgenomen.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 9 december kopen om te houden, 20 december on demand/huren
 
image   image

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  08-12-2021

Dat belooft weinig goeds voor Venom: Let There Be Carnage en Ghostbusters: Afterlife. Van die eerste lijken de Franse en Duitse releases ook NL subs te hebben. ...
Lees meer >

Hombre  |  08-12-2021

In Italië en v.a. januari in Frankrijk worden Sony titels door lokale distributeurs uitgebracht (IT: Eagle Pictures / FR: ESC Editions). Sony Benelux heeft niet...
Lees meer >

Scavenger  |  07-12-2021

In Italië en v.a. januari in Frankrijk worden Sony titels door lokale distributeurs uitgebracht (IT: Eagle Pictures / FR: ESC Editions). Sony Benelux heeft niet...
Lees meer >

tmvde  |  07-12-2021

Dat belooft weinig goeds voor Venom: Let There Be Carnage en Ghostbusters: Afterlife. Van die eerste lijken de Franse en Duitse releases ook NL subs te hebben.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina