Sony Pictures Home Entertainment - Releases van december/januari

 

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases december/januari

Met The Woman King, Joyride en Boxing Day. The Invitation, Spin Me Round en Section 8.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in december en januari de volgende films uit:
  • Woman King - Digitaal - 12 december kopen om te houden, 26 december on demand/huren.
  • Joyride  - Digitaal - 2 december kopen om te houden en 12 december on demand/huren.
  • Boxing Day - Digitaal - 5 december kopen om te houden, 12 december on demand/huren.
  • The Invitation - Digitaal - 2 januari kopen om te houden, 13 januari on demand/huren.
  • Spin Me Round - Digitaal - 9 januari kopen om te houden, 16 januari on demand/huren.
  • Section 8 - Digitaal - 16 januari kopen om te houden en on demand/huren.
 

The Woman King

image
 
The Woman King vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid.
 
image
 
In The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten… Een krachtig en emotioneel verhaal dat je zeker meer dan één keer zal willen kijken.
 
image
 
Verschijningsdatum:  Digitaal - 12 december kopen om te houden, 26 december on demand/huren.
 

Joyride

image
 
De twaalfjarige Mully heeft zijn moeder verloren, en ontdekt dat zijn vader grote schulden heeft en het liefdadigheidsgeld steelt dat in haar naam is ingezameld. Mully pakt het geld, steelt een taxi en merkt tot zijn schrik dat een vrouw, Joy, achterin zit met haar baby. Joy is een advocate zonder blad voor haar mond die niet verwacht had zwanger te worden en worstelt met het ouderschap. Ze wil haar baby aan een vriendin geven die hem als haar eigen opvoedt. Samen met Mully gaat ze op een wilde reis door Ierland waarbij ze auto’s stelen, liften, veerboten nemen en door politiebarricades breken. Mully’s vader zit ze op de hielen, terwijl Joy wanhopig wil ontsnappen en haar leven achter zich wil laten. Maar deze twee vluchtelingen krijgen langzaam een band en merken dat ze zich beiden ongeliefd voelen door hun ouders, maar zelf veel te geven hebben. Samen vinden ze een gelukkiger manier om te leven – en liefde bij elkaar.
 
image
 
Verschijningsdatum - Digitaal - 2 december kopen om te houden en 12 december on demand/huren.
 

Boxing Day

image
 
Centraal staat Melvin, een Britse auteur die in Amerika woont en voor Kerstmis terugkeert naar Londen om zijn Amerikaanse verloofde Lisa voor te stellen aan zijn excentrieke Brits-Caribische familie. Hun relatie wordt op de proef gesteld als zij de wereld ontdekt die haar verloofde heeft achtergelaten.
 
image
Verschijningsdatum - Digitaal - 5 december kopen om te houden en 12 december on demand/huren.

The Invitation

image
 
Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, waar niets is wat het lijkt.
 
image
 
Tijdens haar bezoek wordt ze verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Wanneer ze de verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is zien te overleven.
 
image
 
Verschijningsdatum:  Digitaal - 2 januari kopen om te houden, 13 januari on demand/huren.
 

Spin Me Round

image
 
Als de manager van een Italiaans-Amerikaanse restaurantketen wordt geselecteerd voor een speciaal trainingsprogramma in Italië tolt het in haar hoofd met dromen over Europese glamour en romantiek. Maar de reis blijkt heel anders te zijn – en mogelijk gevaarlijker – dan het exotische uitje dat ze in gedachten had...
 
Verschijningsdatum - Digitaal - 9 januari kopen om te houden, 16 januari on demand/huren.
 

Section 8

image
 
Jake Atherton, een voormalig marinier met een sterk moreel kompas, heeft zijn uniform aan de wilgen gehangen in ruil voor een rustig leven met zijn gezin. Wanneer het gezinsleven ruw verstoord wordt, wil Jake wraak nemen en trekt daarbij de aandacht van een schimmige, geheime regeringsoperatie - Section 8.
 
image
 
Maar Section 8 heeft geheimen die een diepe impact op zijn bestaan hebben en Jake is vastbesloten ze te onthullen, zelfs als daarvoor de ultieme opoffering nodig is.
 
image
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 16 januari kopen om te houden en on demand/huren.
 
 
OVER SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
 
Sony Pictures Home Entertainment B.V. is één van de divisies van Sony Pictures Entertainment (SPE). SPHE is een onderdeel van de Sony Group. SPHE Benelux heeft vestigingen in Nederland (Hilversum) en België (Brussel). SPHE is meer dan 25 jaar actief in de Benelux als distributeur van films, van zowel de eigen studio als van acquisitie product. De titels worden verdeeld voor de huur- en de koopmarkt op DVD en Blu-ray™ Disc en via het Video on Demand kanaal. SPHE bekleedt een unieke marktpositie in de entertainment sector want als dochter van SONY bezit de ‘familie’ zowel de content als de technologie. Bekende titels zijn The Da Vinci Code, de Spider-Man franchise en Social Network.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina