Sony Pictures Home Entertainment - Releases van februari

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases van februari

Met Venom: Let There Be Carnage en Julia.  
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in februari de volgende films uit:
  • Venom: Let There Be Carnage - Digitaal - 24 januari kopen om te houden,9 februari on demand/huren
  • Julia  - Digitaal - 1 februari kopen om te houden & on demand/huren
 

Venom: Let There Be Carnage

image
 
Tom Hardy keert terug naar het grote scherm als de dodelijke beschermer Venom, een van MARVELS meest gruwelijke antihelden. Werkend aan zijn volgende grote verhaal, krijgt journalist Eddie Brock een exclusief interview met de ter dood veroordeelde moordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson), die Eddies geheim ontdekt en gastheer wordt voor Carnage, een dreigende en angstaanjagende symbiont. Eddie en Venom moeten hun controversiële relatie doorbreken en samenwerken om Carnage te verslaan. In de film, geregisseerd door Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle), zijn ook rollen weggelegd voor Michelle Williams en Naomie Harris als Shriek.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 24 januari kopen om te houden, 9 februari on demand/huren
 
image   image
 
 

Julia

image
 
Deze documentaire vertelt het verhaal van de legendarische kookboekauteur en televisiesuperster Julia Child. Ze veranderde de manier waarop Amerikanen over eten, televisie en zelfs vrouwen dachten. Met behulp van nooit eerder vertoonde archiefbeelden, persoonlijke foto's en hypermoderne, verrukkelijke opnames van gerechten, onthult de film het verrassende pad van Julia Child. Van haar strijd om het revolutionaire 'Mastering the Art of French Cooking' te creëren en te publiceren, tot haar bemoedigende verhaal van een vrouw die beroemd werd als onwaarschijnlijke televisiesensatie toen ze in de vijftig was.
 
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 1 februari kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  02-02-2022

Ik ga écht geen digitale versie van Venom 2 kopen als die in Duitsland op 4K te krijgen is. Bij Sony zijn ze de pedalen kwijt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina