Sony Pictures Home Entertainment - Releases van januari

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases van januari

Met Don't Breathe 2, A Mouthful of Air, I Carry You With Me en Death of a Telemarketer.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in januari de volgende films uit:
  • Don't Breathe 2 - Digitaal - 3 januari kopen om te houden (NL), 13 januari on demand/huren en kopen om te houden (NL/BE)
  • A Mouthful of Air  - Digitaal - 10 januari kopen om te houden, 18 januari on demand/huren
  • I Carry You With Me - Digitaal - 10 januari kopen om te houden, 17 januari on demand/huren
  • Death of a Telemarketer - Digitaal - 31 januari  kopen om te houden & on demand/huren
 

Don't Breathe 2

image
 
De blinde man heeft zich jarenlang verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong meisje opgevangen en opgevoed dat verweesd was door een verwoestende huisbrand. Hun rustige leven samen wordt verbrijzeld wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert. De blinde man wordt gedwongen zijn veilige haven te verlaten om haar te redden.
 
Verschijningsdatum Nederland: Digitaal - 3 januari kopen om te houden, 13 januari on demand/huren
 
Verschijningsdatum België: Digitaal - 13 januari kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image
 
 

A Mouthful of Air

image
 
De kinderboekenschrijfster Julie is een liefdevolle moeder en echtgenote. Door haar werk staat de confrontatie met de angsten centraal. Ironisch genoeg heeft Julie haar eigen duisternis, die haar haar hele leven achtervolgt, nog niet onder ogen gezien. Wanneer ze van een tweede kind bevalt, komt haar trauma naar boven en komt Julie voor een erg zware periode te staan.
 
Verschijningsdatum NL/BE: Digitaal - 10 januari kopen om te houden, 18 januari on demand/huren
 
image   image
 
 

I Carry You With Me

image
 
 
 
Nadat Iván (Armando Espitia), een ambitieuze chef-kok en jonge vader, Gerardo (Christian Vázquez) ontmoet in een clandestiene homobar in het provinciale Mexico, worden ze hevig verliefd op elkaar. Wanneer hun geheime relatie wordt ontdekt door Iváns familie, maakt hij de riskante keuze om de grens over te steken en zijn geluk te beproeven in de Verenigde Staten. Hij belooft zowel zijn jonge zoon als zijn zielsverwant Gerardo dat hij zal terugkeren. Alleen in New York City en geconfronteerd met de ontmoedigende uitdagingen van een nieuw aangekomen immigrant, kost Iván's beslissing hem meer dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.
 
Academy Award® genomineerde Heidi Ewing's (Beste Documentaire, Jesus Camp, 2006) verhalende speelfilmdebuut is een tedere romance die tientallen jaren omspant. De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, won in 2020 de Sundance NEXT Innovator Award en de Publieksprijs, en werd genomineerd voor twee Film Independent Spirit Awards en een GLAAD Media Award. I CARRY YOU WITH ME is een episch liefdesverhaal, evenals een soulvolle bespiegeling over familie, opoffering, spijt, en uiteindelijk, hoop.
 
Verschijningsdatum NL/BE: Digitaal - 10 januari kopen om te houden, 17 januari on demand/huren
 

Death of a Telemarketer

image
 
Telemarketeer Kasey (Lamorne Morris) is in een spannende verkoopstrijd verwikkeld met Barry (Woody McClain), een nieuwkomer op de markt, en moet voor middernacht een grote verkoop zien te scoren anders verliest hij zijn grootste commissie tot nu toe. Uit wanhoop wacht Kasey tot iedereen het kantoor verlaat en vindt hij de bel-me-niet-lijst. Hij denkt dat hij het perfecte doel heeft gevonden, maar in plaats daarvan wordt hij gegijzeld en is hij overgeleverd aan de genade van Asa (Jackie Earle Haley), de man die hij probeerde op te lichten. Nu moet Kasey slagen voor Asa's verdraaide test over ethiek als hij wil leven om nog een dag te verkopen.
 
VerschijningsdatumNL/BE: Digitaal - 31 januari kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  04-01-2022

Weer allemaal downloadcrap zeker... Daar ziet het wel naar uit. Gelukkig zijn het geen toptitels...
Lees meer >

Werner  |  04-01-2022

Weer allemaal downloadcrap zeker...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina