Sony Pictures Home Entertainment - Releases van mei

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases mei

Met Who You Gonna Call?, Umma, Uncharted, Studio 666, Agent Game, Father Stu en Billy Joel: In Black and White.  
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in meide volgende films uit:
  • Who You Gonna Call? - Digitaal - 9 mei kopen om te houden & on demand/huren
  • Umma - Digitaal - 11 mei kopen om te houden, 23 mei on demand/huren
  • Uncharted - Digitaal - 16 mei kopen om te houden
  • Studio 666 - Digitaal - 20 mei kopen om te houden, 30 mei on demand/huren
  • Agent Game - Digitaal -  23 mei kopen om te houden, 3 juni on demand/huren
  • Father Stu - Digitaal - 30 mei kopen om te houden, 10 juni on demand/huren
  • Billy Joel: In Black and White - Digitaal  - 31 mei kopen om te houden & on demand/huren
 

Who You Gonna Call?

image
 
De kans is groot dat als iemand Ray Parker Jr. niet onmiddellijk kent, men zijn monsterhit "Ghostbusters" wel kent. Dit is het verhaal van Ray Parker Jr. die ontsnapte aan het geweld van de rellen in 1967 in Detroit om een van de meest productieve sessiegitaristen, songwriters en sterren van de jaren '70 en '80 te worden.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 9 mei kopen om te houden & on demand/huren
 
image   image
 
 

Umma

image
 
Umma, het Koreaanse woord voor 'moeder', volgt Amanda (Sandra Oh) en haar dochter (Fivel Stewart) die een rustig leven leiden op een Amerikaanse boerderij, maar wanneer de stoffelijke resten van haar moeder, die geheel van haar vervreemd was, uit Korea arriveren, wordt Amanda achtervolgd door de angst net als haar moeder te worden.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 11 mei kopen om te houden, 23 mei on demand/huren
 
image   image
 
 

Uncharted

image
 
De bijdehante dief Nathan Drake (Tom Holland) wordt gerekruteerd door ervaren schattenjager Victor ‘Sully’ Sullivan (Mark Wahlberg) om een fortuin te bergen dat 500 jaar geleden is verloren door Ferdinand Magellaan. Wat begint als een overval voor het duo wordt een wereldwijde, spannende race om de prijs te bereiken vóór de meedogenloze Moncada (Antonio Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige eigenaars zijn. Als Nate en Sully de aanwijzingen kunnen ontcijferen en een van de oudste mysteries ter wereld kunnen oplossen, kunnen ze vijf miljard dollar aan schat vinden en misschien ook Nate’s lang verloren broer… maar alleen als ze leren samen te werken.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 16 mei kopen om te houden
 
image   image

Studio 666

image
 
 De Amerikaanse rockband 'Foo Fighters' trekt naar een landhuis in Encino om een nieuw album op te nemen. Dit landhuis kent een eigenaardige geschiedenis gerelateerd aan rock-'n-roll. Zodra ze in het huis zijn aangekomen staat de rockband al snel lijnrecht tegenover bovennatuurlijke machten die niet alleen hun levens, maar ook hun album in gevaar brengen.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 20 mei kopen om te houden, 30 mei on demand/huren
image   image

Agent Game

image
 
De CIA-agent Harris houdt zich bezig met staatsburgers in het buitenland aan te houden voor verhoor. Wanneer Harris door een politieke omwenteling in Washington D.C. niet meer op zijn bondgenoten kan rekenen, wordt hem de moord van een gevangene in de schoenen geschoven. Hij slaat op de vlucht en wordt achterna gezeten door enkele collega's onder leiding van de genadeloze dubbelagent Visser.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 23 mei kopen om te houden, 3 juni on demand/huren
 

Father Stu

image
 
Wanneer hij na een blessure zijn carrière als amateurbokser moet beëindigen, verhuist Stuart Long naar Los Angeles, ervan dromend om een ster te worden. Om de eindjes aan elkaar te kunnen kopen, heeft hij een bijbaantje als supermarktmedewerker. Tijdens zijn werk aldaar ontmoet hij Carmen, een lerares op de katholieke zondagsschool. Zij lijkt immuun te zijn voor zijn charmes. Vastbesloten om haar voor zich te winnen, begint de agnostische Stuart naar de kerkdiensten te gaan om indruk op Carmen te maken. Wanneer hij ternauwernood een ongeluk met zijn motorfiets overleeft, vraagt Stuart zich af of hij deze tweede kans in het leven kan gebruiken om andere mensen in soortgelijke situaties hun weg te helpen vinden. Dan realiseert Stuart zich dat hij voortbestemd is om priester te worden.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 30 mei kopen om te houden, 10 juni on demand/huren
 
image   image

Billy Joel: In Black and White

image
 
In "Billy Joel: In Black & White" praat Billy Joel voor een intiem publiek in het Faena Theater in Miami over zijn muzikale inspiratie, zijn vak, zijn familie, en dat hij een jongen is die er nooit naar streefde om een rockster te worden. Billy trakteert het publiek ook op optredens uit zijn iconische catalogus, samen met een aantal klassieke covers.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 31 mei kopen om te houden & on demand/huren

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina