Sony Pictures nieuws update

Dr. Love in remake klassieker?

Het is slecht gesteld met de Nederlandse Don Juans, anders zou de film ‘Hitch’ niet zo een mega succes zijn in de bioscopen. ‘Hitch’ staat al geruime tijd op nummer 1 in de film top tien. Will Smith als New Yorkse ‘date dokter’ weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar te koppelen. Geheel anoniem helpt hij door allerlei trucs vele mannen met succes aan de vrouw van hun dromen! Dr. Love himself is overigens alweer met hele andere dingen bezig dan met daten, want in het Empire Magazine van deze maand heeft hij aangeven interesse te hebben voor een remake van de klassieker ‘The Bridge on the River Kwai’ uit 1957. Wie weet zien we hem in de toekomst wel schitteren als bruggenbouwer of wellicht achter de schermen als regisseur van The Bridge on the River Kwai.
‘The Bridge on the River Kwai’, Release: 7 april 2005, nu te koop en te huur
‘’Hitch’, Release: 7 juli 2005



Moederskindje?!

Sexy actrice Brittany Murphy, onder andere bekend van de films ‘Clueless’, ‘8 mile’ en ‘Don’t say a word’, is een echt moederskindje! Tot op de dag van vandaag woont zij samen met haar moeder Sharon in Los Angeles en ze kan zich niet indenken hoe het zou zijn om zonder haar te wonen. Brittany zet haar moeder extra in het zonnetje door mee te werken aan een speciaal Moederdag item in het Amerikaanse magazine INSTYLE. Hierin zal Brittany samen met andere sterren als Jada Pinkett en David Duchovny met haar moeder poseren en familie herinneringen ophalen. Voor wie Brittany Murphy als ‘voorbeelddochter’ iets te zoetsappig lijkt, kan haar eerst bewonderen als jaloerse vriendin in de feel-good movie ‘Little Black Book’, die op 28 april uitkomt op DVD.
‘Little Black Book’, Release: 28 April 2005


Goodbye good old Barney…


23 afleveringen lang hebben we kunnen genieten van Barney Martin als vader van Jerry Seinfeld. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van good old Barney, want op 82-jarige leeftijd is hij recentelijk overleden. Van de drie acteurs die Seinfelds vader speelden, was Barney degene bij wie de rol het meest op zijn lijf geschreven was. Over het spelen in Seinfeld zei hij ooit: “Dat was als slagroom boven op een enorme berg ijs.\'\' Voordat hij tussen 1991 en 1998 de rol van vader Morty vertolkte, was hij 20 jaar lang rechercheur in New York. Misschien was een rol in CSI: New York nóg beter op zijn lijf geschreven? We zullen er helaas nooit achter komen…
‘Seinfeld 4, volume 3’, Release: 19 mei 2005


Snel, illegaal en mega vet!

In 1999 werd Gumball 3000 in het leven geroepen door miljonair Maximillian Cooper, nadat hij geïnspireerd was door films als The Cannonball Run en Gumball Rally. Hij nodigde 50 van zijn beste vrienden uit om samen met hem in 6 dagen, 5000 km (3000 miles) door Europa af te leggen, met elke avond een feestje als toeslag. Anno 2005 is deze vliegensvlugge, illegale straatrace door Europa een waar fenomeen geworden onder raceliefhebbers. Degenen die de race vorig jaar gemist hebben of toch wel nieuwsgierig zijn geworden, kunnen met de DVD ‘Gumball 3000 Rally 2004’ alles nog even dunnetjes over doen.
‘Gumball 3000 Rally 2004’, Release: 12 mei 2005

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina