Sony Pictures: The Shield - het complete vierde seizoen op DVD

The Shield, seizoen 4
Geheim ingrediënt: Glenn Close

Liefhebbers van rauwe actie opgelet! Sony Pictures Home Entertainment presenteert u het vierde seizoen van The Shield. In dit nieuwe seizoen maakt commandant Aceveda plaats voor Glenn Close, de geprezen Hollywood actrice die we kennen van bekende filmklassiekers zoals Dangerous Liaisons. Fans van de serie hoeven niet bang te zijn dat met de komst van een vrouwelijke commandant de serie ‘softer’ zal worden. De komst van Glenn Close zorgt juist voor een hoop spanningen. En zoals we van Bad Ass Vic Mackey gewend zijn, is het vierde seizoen van The Shield nog bruter. Wij hebben je in ieder geval gewaarschuwd…!

Commandant Aceveda verlaat eindelijk het bureau en wordt opgevolgd door Monica Rawling (Glenn Close). Monica heeft een dubieuze, doch efficiënte werkwijze om de straten van Farmington van zijn misdadigers te ontdoen en na een kort moment van scepticisme sluit Vic zich vol bewondering bij haar aan. De nieuwe en indringende koers van het Strike Team wordt op de proef gesteld als het de beruchte drugsbaron Antwon Mitchell (Anthony Anderson) moet verslaan. De macht van Antwon is niet alleen tot diep in de straten voelbaar, zijn terreur reikt zelfs tot binnen het Strike Team… Het Team staat voor de keuze: samenwerken of ten onder gaan.

De rauwe actie en het briljante acteerwerk heeft The Shield vele prijzen opgeleverd, waaronder twee Golden Globes® en een Emmy Award®. Gevatte dialogen en een onheilspellende sfeer zijn enkele ingrediënten die je tijdens het bekijken van het vierde seizoen weer op het puntje van je stoel doen laten zitten. Verzet je dan ook niet tegen de sterke drang om je naar de winkel te haasten… Vanaf 20 september is het spannende vierde seizoen van The Shield verkrijgbaar in een met extra’s overladen 4-disc DVD-box.

Regisseur: Diverse regisseurs, per aflevering
Acteur: Michael Chicklis (Fantastic Four, 4: Rise of the Silver Surfer)
Acteur: Glenn Close (Air Force One, Fatal Attraction, Dangerous Liaisons, 101 Dalmatiërs)
Acteur: Benito Martinez (Saw, Million Dollar Baby, Romeo and Juliet, Outbreak)
Acteur: Walton Goggins (CSI, The Bourne Identity, The Architect, Joy Ride)

Productinformatie

Release DVD KOOP: 20 september 2007
Genre: Actie
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands Ondertiteld

Extra op DVD

- Ruim 40 verwijderde scènes met optioneel audiocommentaar
- "Under the Skin": 11 making of-documentaires
- Trailers: "Walking Tall: The Payback", "Perfect Stranger" en "Vacancy"

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  03-09-2007

Verklaar je nader Hidde, wat bedoel je? Hidde heeft het ongetwijfeld over de gecensureerde scène van de aflevering Mum uit seizoen 3... waarbij Aceveda gewonge...
Lees meer >

monic27  |  03-09-2007

Verklaar je nader Hidde, wat bedoel je?
Lees meer >

HiddeV  |  02-09-2007

Nu hopen dat die kneuzen van Sony er geen kinderversie van gemaakt hebben zoals bij seizoen 3.
Lees meer >

wolfrolf  |  25-08-2007

Fantastisch!! Seizoen 4 en 5 zijn mijn favoriete seizoenen tot nu toe. Monica Rawling en Antwon Mitchell zijn de shit (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina