Source 1 Media februari releases

 
Source 1 Media februari releases
De korte winterdagen blijven nog even aanhouden, een ideaal moment om gezellig op de bank de laatste releases te kijken. In februari brengt Source 1 media vijf nieuwe titels uit, waarvan één in Blu-Ray Auro-3D!

Op 9 februari gaan we gelijk van start met 4 titels! We beginnen met de eerder uitgestelde DVD, American Night, voor de liefhebbers van klassieke actiefilms met Jonathan Rhys Meyers in de hoofdrol. Hierna volgt de DVD van Masquerade, met Belle Thorne in de hoofdrol. Een klassieke home invasion-thriller. Naast al deze spannende films brengen we ook de animatiefilm Mijn Moeder is een gorilla uit, een fantastische feelgood familie film.

De tweede release datum is 23 februari, dan brengen we de familiefilm Pelle en Kas op zoek naar het gezonken schip uit. Een komische film over twee kinderen die op zoek gaan naar een verloren schat op de bodem van de Baltische zee. We sluiten de maand af met de release van de sci-fi familie film Captain Nova. Deze film is vorig jaar bekroond met maar liefst drie Cinekid awards! In deze film moet tijdreizende gevechtspiloot Nova samen met Nas, een verwaarloosde tiener, ervoor zorgen dat een desastreuze milieuramp wordt voorkomen. Captain Nova zal ook beschikbaar zijn in Blu-Ray Auro-3D Sound Edition!

Helaas moeten we u mededelen dat de titels Deadlock en Riders Of Justice verplaats zullen worden. De releasedatum van Deadlock wordt verplaatst naar 23 maart 2022. Riders of Justice wordt verkrijgbaar vanaf 13 april 2022.
 
9 februari releases
 
American Night
De Pink Marilyn, een legendarische en lang verloren gewaande Andy Warhol, vormt de inzet van een harde en bloedige strijd tussen John Kaplan – ex-vervalser, nu art dealer – en Michael Rubino, een maffiabaas met artistieke neigingen en een groot talent voor bloedvergieten. Intriges, plotwendingen en ultraviolence … helemaal uit de kunst!

"American Night is not shy about its cinematic influences, and it is a bit too long. But the cast is excellent, and the story is engaging ..."
-Filmthreat.com
American Night (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 februari 2022

 
Masquerade

De 11-jarige Casey is alleen thuis met de babysitter wanneer twee vermomde dieven inbreken om de peperdure kunst van haar ouders te stelen. De situatie escaleert snel en als blijkt dat een van de inbrekers tot alles in staat is om zijn doel te bereiken. Klassieke home invasion-thriller met een bloedstollende plottwist en finale!

The ending has a pretty good payoff to push Masquerade over the recommendation line.
-Filmthreat.com

Masquerade (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 februari 2022

 
Mijn Moeder is een Gorilla - En Wat dan Nog?

Al zolang ze zich kan herinneren woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is vol verwachting als er tijdens de Weeshuis open dag een oude auto het terrein oprijdt en er een stevige Gorilla uitstapt.

"Een grappige en ontroerende animatiefilm van de makers van Gordon & Paddy."
professionals.jeugdfilm.be

Mijn Moeder is een Gorilla - En Wat dan Nog? (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 februari 2022

 
23 februari releases
 
Pelle en Kas op Zoek naar het Gezonken Schip

Aan de vriendschap van Pelle en Kas dreigt een einde te komen wanneer de fabriek waar Pelles vader werkt, moet verkassen. Geen werk, geen geld, dus moeten ze verhuizen. Tenzij Pelle en Kas de beloning kunnen krijgen voor de verloren buit van een bankoverval. Alleen ligt die op de bodem van de Baltische Zee! Niets is wat het lijkt in deze spannende Nederlands gesproken avonturenfilm, waarin ze zelf een vliegtuig en zelfs een duikboot bouwen.

Een avontuur door het prachtige Finland.

Pelle en Kas op Zoek naar het Gezonken Schip (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 februari 2022

 
Captain Nova 

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?!

Winnaar van drie Cinekid awards in 2021!

Captain Nova (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 februari 2022

Captain Nova (Blu-Ray Auro-3D Sound Edition)

Verkrijgbaar vanaf 23 februari 2022


 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina