Space Jam: A New Legacy is vanaf 10 november beschikbaar op EST en vanaf 24 november beschikbaar op VOD, 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD

Bereid je voor op de basketmatch van het jaar in het gezelschap van LeBron 'King' James, Bugs Bunny, Daffy Duck en andere Tunes in Space Jam: A New Legacy

Trek je basketschoenen aan, slam dunk jezelf in de zetel en geniet thuis van een heerlijke trip naar het land waar de grootste basketsterren en de gekste tekenfilmhelden het terrein onveilig maken. Naast LeBron James maken onder andere ook Don Cheadle en Sonequa Martin-Green hun opwachting in de film. 

Space Jam: A New Legacy is binnenkort beschikbaar:
  • 10 november - EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
  • 24 november VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
  • 24 november - 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray™ en DVD.
 
SYNOPSIS
Welkom bij de Jam! Wanneer NBA-kampioen en cultureel icoon LeBron James en zijn zoontje Dom door een AI-schurk opgesloten worden in een digitale ruimte, moet LeBron iedereen veilig thuis zien te krijgen door Bugs, Lola Bunny en de hele bende notoir ongedisciplineerde Looney Tunes naar een overwinning op het veld te leiden. De tegenstanders zijn de gedigitaliseerde kampioenen van de AI: een verbeterde selectie NBA- en WNBA-sterren zoals je nog nooit hebt gezien. De 'Tunes' nemen het op tegen de schurken in een voor LeBron ongekend zwaarwegende uitdaging die zijn band met zijn zoon opnieuw definieert en de kracht van jezelf blijven belicht. De klaar-voor-de-actie 'Tunes' lappen alle regels aan hun laars, geven hun unieke talenten een boost en verrassen zelfs 'King' James door het spel op hun eigen manier te spelen.
 
 
 
BONUSMATERIALEN
  • Deleted Scenes
  • First Quarter: Game On
  • Second Quarter: Teamwork
  • Third Quarter: Out of This World
  • Fourth Quarter: The Looniest
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina