Spider-Man slingert zich tussen de Avengers.

Spider-Man en Avengers

Avengers gaan Spider-Man ontmoeten

Eindelijk gaat Spider-Man The Avengers ontmoeten. Filmstudio's Sony en Marvel hebben afspraken gemaakt over het toekomstig gebruik van de stripfiguren in films. 

Omdat Spider-Man en The Avengers allebei werden bedacht door Stan Lee voor de Marvel-comics, trokken ze in de stripboeken regelmatig gezamenlijk ten strijde. Op het witte doek was dat echter niet mogelijk, omdat Marvel in 1999 de rechten voor Spider-Man aan Sony had verkocht.

Toen Marvel zelf comics ging verfilmen, was de afspraak dat Spider-Man nooit in het Marvel-universum te zien zou zijn. Daar komt volgend jaar een eind aan. 

Inpassen

Spider-Man zal eerst te zien zijn in een nieuwe Marvel-film, waarschijnlijk Captain America: Civil War. Een jaar later krijgt de spinnenman zijn eigen nieuwe film, waar mogelijk figuren uit het Marvel-universum voorbijkomen, zoals Iron Man of Thor.

Sony blijft producent en distributeur van de nieuwe Spider-Manfilm. Wel zal er met Marvel worden samengewerkt om de superheld goed in te passen in de bestaande verhaallijnen. 

Zo'n nauwe samenwerking is uitzonderlijk in Hollywood, omdat Sony en Marvels moederbedrijf Disney grote rivalen zijn. Mogelijk heeft het feit dat de laatste Spider-Manfilm minder opbracht dan de eerdere films bijgedragen aan de toeschietelijkheid van Sony. 

Herstart

Om de nieuwe Spider-Manfilm niet voor de voeten te lopen, is besloten enkele Marvel-films later uit te brengen. Zo gaat Thor: Ragnarok van 28 juli naar 3 november 2017.

De nieuwe Spider-Manfilm zal een herstart zijn van de filmreeks. Daarom wordt verwacht dat Andrew Garfield (die in de laatste twee films speelde) niet zal terugkeren. Wie hem gaat opvolgen, is nog niet bekend.


Bron: NOS.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  10-02-2015

Las net dat de Sinister Six-film wel gewoon doorgaat..? Weet niet of ik daar op zit te wachten, zeker als het op basis van de films is geënt. Ik heb ook een bee...
Lees meer >

Marcel den Haan  |  10-02-2015

Ik denk niet dat ze zich gaan wagen aan The New Avengers. Spidey kan makkelijk ook met de reguliere Avengers meedraaien, aangezien hij daar lid van is tegenwoor...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  10-02-2015

Als hij onderdeel wordt van the (new) Avengers is een vervanging te verantwoorden, maar als de doelstelling is om simpelweg de francise een financiële boost te ...
Lees meer >

Kefke96  |  10-02-2015

Garfield wordt vervangen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina