Splendid DVD en Blu-ray Disc releases op 28 mei 2009

Drie Splendid toptitels op DVD en Blu Ray vanaf 28 mei 2009


Ong Bak 2 - Real fight is back!

Het langverwachte vervolg op de grootste Thaise actiefilm allertijden met superster Tony Jaa (bekend van “Ong  Bak” , “Revenge of the Warrior”) zit bomvol actie en de mooiste martial-arts-scènes. Alles wat tot nu toe in dit genre werd gemaakt komt  in de schaduw te staan van Ongbak 2. Wrede krijgers  en duistere figuren worden op zo’n spectaculaire wijze in elkaar gebeukt dat je tijdens de  film de adrenaline door je aderen voelt pompen!

Tiang is de zoon van een politiek machtig man. Hij wil vechter worden maar zijn ouders sturen hem naar een traditionele dansschool, om hem te behoeden voor al het geweld en om zijn veiligheid zeker te stellen.  Op een dag is Tiang er getuige van hoe zijn vader en moeder worden omgebracht door politieke tegenstanders. Tiang vlucht de bossen in en komt terecht bij Chernang, de leider van een piratenclan. Bij hem leert hij naast de krijgskunst ook de Khon, de kunst van de Siamese maskerdans. Daardoor revolutioneert hij zijn techniek en is hij klaar voor een genadeloze wraakneming op de moordenaars van zijn familie. 

Regie: Prachya Prinkaew - Cast: Tony Jaa
Lengte: 94 minuten - Consumentenadviesprijs:  2DVD Metal Made Edition - EUR 19.99, BRD – EUR 29.99.
Bonusmateriaal: Filmclips, Interviews, B-roll, TV-special

Dying Breed - Keep the bloodline flowing…

In deze duistere horrorthriller van regisseur Jody Dwyer laat hij de expeditie van Nathan Philips (“Wold Creek”), Leigh Whannell (“Saw”) en hun lotgenoten in een ongekend duister en onheilspellend scenario  terechtkomen.  

Dying Breed is geselecteerd door het  “Brussels International Fantastic Film Festival” en is in de letterlijke betekenis van het woord een lekkernij voor alle fans van dit genre. Tijdens een expeditie in de uitgestrekte wouden van Tasmanië, waarin volgens de mythen al heel lang de kannibalenstam „Pieman" zijn praktijken uitoefent, ontdekken de zoöloge Nina, haar vriend Matt en zijn op feestjes beluste makker Jack een afgrijselijk gemuteerd gebroed. De ontaarde rednecks lijken nakomelingen van de Piemans te zijn en willen maar één ding: Hun clan moet overleven en wel tegen elke prijs! Maar wat gebeurt er met de indringers in hun leefwereld..?

Regie: Jody Dwyer- Cast: Mirrah Foulkes, Leigh Whannell, Nathan Phillips
Lengte: 82 minuten - Consumentenadviesprijs: 2DVD Metal Made Edition - EUR19.99 BRD – 29,99EUR.
Bonusmateriaal: Audiocommentaar, Making of, Deleted scenes en Interviews

Seed - And you thought he was dead.

De meest meedogenloze film van Uwe Boll (The Postal, Far Cry).  In Seed neemt hij je in een adembenemende en angstaanjagende horrorthriller mee naar een aantal onmenselijke  slachtpartijen. Will Sanderson overtuigt als de beestachtige Max Seed, net als zijn tegenstrevers Ralf Möller, Michael Eklund en Andrew Jackson. Niet voor mensen met zwakke zenuwen!

Max Seed, een ter dood veroordeelde massamoordenaar, zal op de elektrische stoel worden geëxecuteerd. Als na drie vruchteloze pogingen het kokende bloed al uit zijn oogholtes vloeit, leeft Seed nog steeds. Hoewel de wet in de VS in zo’n geval de veroordeelde genade geeft, besluiten de gevangenisdirecteur, de beul en de aanwezige arts Seed dood te verklaren en  hem levend te begraven. Met zijn laatste kracht en gedreven door wraakzucht vecht hij zich terug en gaat op zoek naar de beul!

Regie: Uwe Boll - Cast: Michael Pare, Will Sanderson, Ralf Moeller
Lengte: 86 minuten - Consumentenadviesprijs: DVD - EUR14.99
Bonusmateriaal: Making of, Behind the scenes, Deleted scenes, Audiocommentaar, Short film "Critized", Body decomposing scenes

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  19-05-2009

En toch klinkt Seed best leuk.
Lees meer >

Hellboy  |  18-05-2009

Weer een uwe'tje direct to dvd :D Moet niet gekker worden
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina