Star Wars: The Last Jedi eerste film in Pathé 4DX Dolby Cinema zalen. Tickets nu te koop

STAR WARS: THE LAST JEDI is de eerste 4DX en Dolby Cinema film

Tickets nu te koop voor Pathé De Kuip (Rotterdam) en Pathé De Munt (Amsterdam), release op 13 december

Liefhebbers van een bijzondere filmervaring kunnen in Pathé De Munt in Amsterdam en Pathé De Kuip in Rotterdam voortaan genieten van spectaculair 4DX en Dolby Cinema. Star Wars: The Last Jedi is de eerste film die in deze nieuwe zalen te zien zal zijn. Tickets zijn vanaf nu te koop aan de kassa’s van de bioscopen en via www.pathe.nl.

Star Wars The Last Jedi

Pathé De Kuip in Rotterdam en Pathé De Munt in Amsterdam bieden filmliefhebbers vanaf december premium format Dolby Cinema én – als eerste bioscopen in Nederland – spectaculair 4DX, dat de filmervaring naar een vierdimensionaal niveau brengt. Bij 4DX kijk je niet alleen naar een film, maar beleef je hem. Bewegende stoelen, geuren en weersimulaties, zoals regen, wind, sneeuw en onweer, lopen perfect synchroon met de actie op het scherm en zorgen voor een ongekende ervaring. Dolby Cinema is een subliem totaalconcept van optimaal beeld (Dolby Vision), ultiem geluid (Dolby Atmos) en inspirerend design. Met Dolby Cinema wordt elk bioscoopbezoek een betoverende gebeurtenis.

STAR WARS: THE LAST JEDI in 4DX en DOLBY CINEMA
Nieuwe personages uit The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. Het epische avontuur The Last Jedi onthult eeuwenoude mysteries over The Force en schokkende openbaringen uit het verleden.
Met
: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Den en Benicio Del Toro.
De regie is in handen van Rian Johnson.

Beleef 4DX:

Pathe Dolby Cinema 4DX Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Patrick75  |  28-12-2017

Ik ga volgende week naar zowel Dolby Cinema als 4DX in Pathé de Kuip. Ik hou jullie op de hoogte. Maar misschien moet ik toch ook nog een kaartje voor VUE Eindh...
Lees meer >

Hombre  |  14-12-2017

Van het HT-forum... Eerste indrukken Pathe Dolby Cinema: De nieuwe Dolby Cinema zaal in de Munt is wat eerst zaal 3 was, deze zaal had het grootste scherm van...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina