Strengholt MultiMedia: Portret van Willem Alexander 40 jaar

Strengholt MultiMedia presenteert i.s.m. NOS

Portret van een Prins Willem-Alexander 40

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van kroonprins Willem-Alexander op 27 april jl. brengt Strengholt MultiMedia in samenwerking met NOS de DVD ‘Portret van een Prins Willem-Alexander 40' uit. De NOS-uitzending van het portret werd op 27 april jl. door maar liefst 1,8 miljoen mensen bekeken.

Vanaf zijn geboorte staat Prins Willem-Alexander in het spotlicht als de toekomstige troonopvolger van ons land. Maar wie is hij nu echt? NOS redactrice Mélinde Kassens volgde onze kroonprins een jaar met de camera in zowel publieke als privé gelegenheden. Het resultaat is een persoonlijk portret dat een uniek kijkje in het leven van de kroonprins neemt.

De kroonprins is klaar voor de troonwisseling, zo vertelt hij, maar wanneer dat zal gebeuren is hem niet bekend. "Mijn moeder bepaalt het moment. Ik weet het écht niet." Op deze DVD zien wij de prins in zijn rol als watermanager, kroonprins en vader. Ook wordt de prins op enkele van zijn reizen gefilmd. Zo zien we Willem-Alexander in Mexico tijdens het Wereld Water Forum, waar hij zijn kennis als watermanager etaleert en beelden van bezoeken aan Mongolië, Australië en Kenia.

Ook biedt de DVD een kijkje achter de muren van Villa Eikenhorst. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima proberen ieder weekend zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door te brengen. Van paaseieren schilderen met de kinderen, tot het voorlezen van Nijntje: de drie dochters krijgen een zo normaal mogelijke opvoeding in een rustige privé-sfeer.

Naar aanleiding van het portret geeft prins Willem-Alexander een toelichting aan interviewer Pieter Jan Hagens. "Het koningschap is een uitdaging waar ik me zeker o! p verheu g en waar ik het allermooiste van ga proberen te maken".

De DVD ‘Portret van een Prins Willem-Alexander 40' bevat ook bijzondere extra's:
De officiële NOS beelden van de geboorteaankondigingen en aangiften van de dochters Amalia, Alexia en Ariane

Productspecificaties:
Consumentenadviesprijs: € 17,95
Tijdsduur: circa 150 minuten
Releasedatum: 14 mei 2007

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina