Strengholt Multimedia: Wedden Dat..? op DVD

Strengholt Multimedia presenteert
 

Wedden Dat ..?
De beste en meest spraakmakende weddenschappen op 2 DVD box

“Een automerk herkennen door het geluid van de portier…”
“De temperatuur van het water meten met de neus…”
“80 meter duiken zonder zuurstof…”
“Dieren herkennen aan de geur van hun poep…”
Dit is slechts een kleine greep uit de meest bijzondere, vreemde of spectaculaire weddenschappen die door de jaren heen bij het televisieprogramma Wedden Dat..? de revue zijn gepasseerd. In samenwerking met Endemol heeft Strengholt Multimedia een 4½ uur durende 2DVDbox samengesteld waarin de mooiste, leukste of meest bijzondere herinneringen uit dit spraakmakende programma zijn samengevat. Wie herinnert zich niet een weddenschap uit één van de meest succesvolle spelshows in de Nederlandse geschiedenis?

Wedden Dat..? kwam in 1986 bij de Avro voor het eerst op televisie. Jos Brink, geassisteerd door Sandra Reemer (later Myrna Goossen), presenteerde de show en werd nog datzelfde jaar met de Gouden Televizierring bekroond. Meer dan 4,5 miljoen mensen keken iedere aflevering naar de gekste en knapste weddenschappen die werden georganiseerd.

Elke aflevering moest Jos Brink ook een weddenschap doen en als het niet lukte een tegenprestatie. Wie kent de tegenprestatie waarbij Jos met haaien moest zwemmen niet meer? Wedden Dat..? was een show waar heel Nederland voor thuis bleef en de volgende dag over napraatte.

In 1993 nam Rolf Wouters op RTL 4 het stokje over van Jos Brink. In 1999 presenteerde ook Reinout Oerlemans een seizoen lang Wedden Dat..? Na meer dan 15 jaar Wedden Dat..? op TV, worden alle fans verrast met deze prachtige verzamelbox.

Releasedatum: 16 november 2006
Speelduur: 260 minuten
Beeldformaat: 4:3
2-DVD Box

Recente artikelen

Laatste reacties

Hayko de Boer  |  25-10-2006

Of Ron's Honeymoon Quiz. "Maar Engelen bestaan niet, tadadadadada". :) Ach, er valt over te twisten. Lijkt me interessant om wat beelden uit mijn jeugd...
Lees meer >

Frank  |  25-10-2006

Of Ron's Honeymoon Quiz.
Lees meer >

Jaco  |  25-10-2006

Dit hoeft van mij echt niet hoor....... Straks krijgen we nog 'hart van nederland 2006' op DVD.......
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina