Telefilm GELUKZOEKERS op 28 februari te zien op NPO 3 bij de VPRO

Telefilm Gelukzoekers woensdag 28 februari te zien bij de VPRO op NPO 3

Woensdag 28 februari om 20.25 uur zendt de VPRO op NPO 3 de Telefilm Gelukzoekers uit. David Elsendoorn en Jouman Fattal spelen de hoofdrollen in de romantische komedie van regisseur Hanro Smitsman naar een scenario van Alma Popeyus en Hein Schütz.

Gelukzoekers is de derde van de zes Telefilms 2018. De andere titels zijn de reeds uitzonden Het hart van Hadiah Tromp en Lost & Found en de nog komende Gewoon vrienden (7 mrt) Get Lost! (14 mrt) en Billy (25 mrt).
Telefilms zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van CoBO, de uitvoerder van het project.

Gelukzoekers

Synopsis
In het Groningse dorp waar Harko woont, vertrekken alle ambitieuze meiden en arriveert een bus asielzoekers. Hierin zit Faiza, die met haar familie moet bewijzen dat ze geen gelukzoekers zijn. Een knap meisje en een aantrekkelijke jongen, allebei met een ongewisse toekomst. Groningen wordt geteisterd door aardbevingen en voor Faiza dreigt uitzetting. Kan de liefde wel opbloeien op een instabiele bodem en in een meedogenloos maatschappelijk klimaat?

Gelukzoekers is een bizarre en hilarische romantische komedie waarin prangende kwesties aan de orde komen als geluk, egoïsme, de zoektocht naar identiteit, en de noodzakelijkheid van vriendschap en solidariteit. Een romantische komedie die zowel het verstand, het gevoel, als de lachspieren en de onderbuik prikkelt.

Cast: David Elsendoorn, Jouman Fattal, Marius Mensink, Peter Boven, Joost Koning, Sabri Saad El Hamus, Anniek Pheifer, Marcel Hensema, Albert Secuur, Nanette Edens, e.a.
Regie
: Hanro Smitsman, scenario: Alma Popeyus & Hein Schütz, producent: Corrino Drama, omroep: VPRO.

Telefilm Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina