Telefilm GET LOST! is woensdag 14 maart bij de EO op NPO 3

Telefilm Get Lost! woensdag 14 maart bij de EO op NPO 3

Woensdag 14 maart, 20.25 uur zendt de EO op NPO 3 de Telefilm Get Lost! uit. Anna Raadsveld, Willem Voogd en Set Sjöstrand spelen de hoofdrollen in de romantische komedie van regisseur Mirjam de With naar een scenario van Anke Boerstra.

Get Lost! is de vijfde van de zes Telefilms 2018. De andere titels zijn de reeds uitzonden Het hart van Hadiah Tromp, Lost & Found, Gelukzoekers en Gewoon Vrienden en het nog komende Billy (25 mrt).
Telefilms zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van CoBO, de uitvoerder van het project.

Get Lost!

Synopsis
Als haar leven wel heel serieus dreigt te worden, boekt Fem in een stoere bui een solotrip naar India. Maar als puntje bij paaltje komt, durft ze niet meer. Wat nu? Weer met hangende pootjes naar huis? Fem kiest voor haar vrijheid en duikt onder in de backpackersscene van haar woonplaats Amsterdam. Op zoek naar haar eigen waarheid begint ze de ene op de andere leugen te stapelen.

Cast: Anna Raadsveld, Willem Voogd, Set Sjöstrand, Charlie-Chan Dagelet, Gil Cohen, Bea Brocks, Hannah van der Westhuysen, Rocco Lapa, e.a.
Regie
: Mirjam de With, scenario: Anke Boerstra, producent: Family Affair Films, omroep: EO.

Telefilm Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina