The Fourth State en Goats vanaf 22 mei verkrijgbaar via Koch Media

 

Op 22 mei brengt Koch Media, producent en distributeur van digitale entertainmentproducenten, twee gloednieuwe films uit op DVD. De provocerende thriller The Fourth State stelt het politieke systeem en rol van de Russische geheime dienst ter discussie. In de komische film Goats volgen we de jonge Ellis, die een nieuw leven begint aan de Amerikaanse oostkust.

THE FOURTH STATE

FOURTH_STATE_2D.jpgThe Fourth State is een spannende thriller over journalist Paul Jensen (Moritz Bleibtreu; Munich). Paul gaat naar Moskou om als redacteur bij een krantenuitgever van Onjegin (Rade Serbedzija; Shooter, Mission: Impossible II), een vriend van zijn overleden vader, te werken. Hier doet Paul onderzoek naar de Russische geheime dienst en op een dag is hij getuige van een moord op een beroemde journalist die kritiek had op het Russische bewind. Paul spreekt met zijn collega af om een artikel over de moord te schrijven, maar krijgt dan plotseling te maken met Russische terroristen. Al gauw raakt hij verstrikt in een gevaarlijk complot...
The Fourth State is een intrigerende en spraakmakende thriller, die het politieke systeem en de rol van de geheime dienst in Rusland ter discussie stelt.

Regisseur: Dennis Gansel
Cast: Moritz Bleibtreu (Munich), Kasia Smutniak (From Paris with love), Max Riemelt, Mark Ivanir, Rade Serbedzija
Kijkwijzer: 16+, grof taalgebruik en geweld
Speelduur: 115 minuten
Releasedatum: 22 mei 2013
DVD: € 9,99

 

GOATS

Goats 2D.jpgIn de komedie Goats volgen we het verhaal van de 15-jarige Ellis (Graham Phillips; Ben 10: Race Against Time), die graag een blowtje rookt, maar toch het meest volwassen gezinslid van zijn eigenaardige familie is. Ellis besluit zijn oude geliefde woonplaats Tucson te verlaten om aan de Amerikaanse oostkust, op dezelfde school, waar zijn biologische vader werkt, te studeren. Dit betekent echter wel dat hij zijn New Age-moeder en de man die hij als zijn vader ziet, de geitenhoeder (David Duchovny; The X-Files, Californication), moet achterlaten. Ellis moet zich erg aanpassen aan zijn nieuwe omgeving. Hij leert al snel een aantal belangrijke lessen over de liefde en het leven.

Goats is een charmante dramakomedie, die laat zien dat iedere familie wel een zwart schaap heeft, al hebben sommigen een hele kudde!

Regisseur: Chistopher Neil
Cast: David Duchovny (The X-Files), Vera Farmiga (Up in the air, The Departed en The orphan), Keri Russel (Mission Impossible 3), Minnie Driver (Good Will Hunting), Ty Burrell (Modern Family)
Kijkwijzer: 12+, seks en grof taalgebruik
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 22 mei 2013
DVD: € 9,99

 

KOCHMedia logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Johan1967  |  07-05-2013

Heb ze al zien liggen bij de Media Markt in Zwolle!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina